0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dhalia

мнения за Св.Лазар?
« -: Март 08, 2006, 11:29:26 am »
Здравейте, имам голяма молба. От една година се опитвам да забременея и не става нищо и за това в момента проучвам клиниките в София. На сайтовете на почти всички клиники има доста информация, включително и за цените, но за Св. Лазар няма цени. Вече съм ходила един път там, по друг повод и съм наясно с цените там , но конкретния ми въпрос е някоя от вас правила ли в ин витро там и колко струва. Знам, че като цяло за тази болница мнението не е много добро, но ще съм благодарна ако ми помогнете.
*
мнения за Св.Лазар?
« Отговор #1 -: Март 08, 2006, 11:35:48 am »
Дай малко повече инфо за себе си, ако искаш да ти дадем адекватни идеи. Правила ли си някога някакви изследвания защо не забременяваш. Ин витрото е една от най-последните стъпки. Преди да се стигне до ин витро първо се прави разширена спермограма на мъжа-евтина, бърза и безболезнена, а дава толкова мнгоо информация, после при жената се правят множество изследвания: хормони, проследява се овулацията, антитела, тест за проходимост на тръбите и т.н. И при двамата трябва да се  види за инфекции... Изобщо много работи има преди ин витрото. За цени не мога да помогна, напиши им един и-мейл на "Свети Лазар" и ги помоли да ти пратят ценоразписа. Ако са уважаваща себе си клиника и държат на всеки потенциален пациент, ще ти пратят веднага изчерпателно инфо.
Alexandra
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
мнения за Св.Лазар?
« Отговор #2 -: Март 08, 2006, 14:50:11 pm »
мило момиче, бягай далеч от тази "клиника" :evil:
има достатъчно компетентни и добри лекари, доказани професионалисти в областта. ако се интересуваш от ин-витро конкретно, влез във форум Асистирани репродукции.
желая ти успех!
мнения за Св.Лазар?
« Отговор #3 -: Март 08, 2006, 15:09:33 pm »
Здравей :D

Доколкото чувам, цените им са доста сериозни. По-сериозният проблем обаче са неприятните неща, които се чуват за там. Аз лично съм ходила на профилактични прегледи при д-р Николов, още докато бачкаше на Бачо Киро, и бях доволна, но с болницата ... Потърси ако имаш време постингите на Zvezden Dajd - поредица от невероятни събития. Бяха й махнали яйчник и тръба (ако помня правилно) без да й кажат - по-лошо, твърдяли, че не са и така написали и в епикризата. После при лапароскопия в Шейново лъснала истината, а те тръгнали да замазват гафа по доста недостоен начин. Най-добре намери историята в оригинал, в Проблемно забременяване в Дир.бг.
Благодаря ти, Бени!