0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
И графиката на Kriska :wink:
« -: Февруари 03, 2009, 17:27:55 pm »
Ето чо дойде времето да ми помагате и за моята графика  :lol: за да мога по-бързо да се преместа в темата "Дългоочаквана бременност и раждане"

Преди мисседа ми цикъла ми беше на 35 дни и Лутеалната фаза 16 дни. Сега ми мина 2-ри цикъл от кюртажа който беше 30 дни  :? и най-вероятно ще си остане така. Та моя въпрос е от кой ден да започна с тестовете за Ову?

П.С. от утре почвам да меря БТ
*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
Re: И графиката на Kriska :wink:
« Отговор #1 -: Февруари 03, 2009, 17:52:24 pm »
Криска,с теб сме мацко! :wink:

Давай да хващаме  О-вуто и да бременеем заедно :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #2 -: Февруари 03, 2009, 17:58:50 pm »
 kriska успех мила дано не чакаш дълго  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

!!!

• 1495
« Отговор #3 -: Февруари 03, 2009, 18:00:00 pm »
Именно  :wink: Колкото сме повече толкова по-весело! Писна ми все да чакам честно казано... Да идва О. и да го хващам за ушите  :lol:
Според вас от кой ден да почна тестовете за ову?
« Отговор #4 -: Февруари 03, 2009, 18:01:57 pm »
Криска, тук с компанията е много весело и бързо минава времето до датата :D на  :bfp: имам предвид :wink:
И моя цикъл е долу-горе на 35 дни с ЛФ от 16 дни аз почвам тестовете около 14 ден \малко рано, но за всеки случай, защото имам цикли, които са и по-къси\ но някъде около 19-20-21 ден имам + тест за Ову. Така че има време, но почвай с БТ и записките, че и те са много важни :D Да знаеш, че няма да те изпускат от поглед :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

!!!

• 1495
« Отговор #5 -: Февруари 03, 2009, 18:04:11 pm »
Радостинка добре че е форума та преживяваме несполуките по-лесно...
Преди бях на 35 също като теб и при прегледи се установи че е на 19 ден.
Но сега цикъла ми стана на 30 дни и за това се чудя...  :?
« Отговор #6 -: Февруари 03, 2009, 18:05:44 pm »
Ами тогава около 10-12 ден, трябва да е добре. Цикъл от 30 - 16 дни ЛФ пак ива Ову на 14 ден :wink:, което мисля че даже е добре :)
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

!!!

• 1495
« Отговор #7 -: Февруари 03, 2009, 18:07:23 pm »
 :balk_21: супер си! Добре е, добре е.... колкото по-бързо толкова по-добре!!!
*

!!!

• 1495
« Отговор #8 -: Февруари 03, 2009, 18:09:41 pm »
сега обаче се замислям че може и ЛФ да се е изменила и вече да не е 16 дни а по-малко например  :balk_149:
« Отговор #9 -: Февруари 03, 2009, 18:10:12 pm »
Нали :wink: направо ти завиждам :wink:
Аз много мразя да чакам до 20 иииии ден, което ми напоня да отида да направя едно тестче. Въпреки кофтито графика този месец и многотооо ----- не се отказвам и продължавам да ги правя. Пък знае ли човек :lol:
А ти куповай една, две кутийки тестове и началото на другата седмица ги почвай :wink:

« Отговор #10 -: Февруари 03, 2009, 18:12:22 pm »
И това го има, но трябва поне един цикъл да мине в следене и мерена за да стане ясно. Затова за по-сигурно може като ги почнеш по-рано поне няма да я пропуснеш. Вярно, че може да заминат малко повече тестове \ и парички  :wink: разбира се\ докато засечеш наново нещата. От където и да го погледнеш си стурва :P

*
« Отговор #11 -: Февруари 03, 2009, 18:15:31 pm »
Криска многос е рдавм че започвате наново с опитите
дано това е вашият месец  :D
и се рдавш на една безпроблемна бременност
Според мен на 12, 13 ден да започнеш с тестовете  :wink:
усмпех  мила  :P
*

!!!

• 1495
« Отговор #12 -: Февруари 03, 2009, 18:19:17 pm »
Мерси много за съветите милички  :bighug:
Радостинка разбрах че ще ходиш при Конова. Добро решение си взела! Аз съм при Тодорова защото не ми се ходи до ПЛевен и вече имам назначена терапия за планиране на бременност и по време на бременност. Вчера ми беше и първото вливане на Интралипид и сега се очаква че следващите до 2,3 овута са подходящи за забременяване.
Заяна какво ти казаха на теб? Кога почваш с опитите наново? А пусна ли изследвания?
*
« Отговор #13 -: Февруари 03, 2009, 18:27:41 pm »
Преди малко май ми дойде М
имам ги симптомите, но е странно че е кафяво...незнам  :?
Утре ще стане ясно дали ще се усили кръвотечението и като ми свърши тогава ще ходя на контреолен първи преглед.
на 12.02 сам на излседвания
Много се радвм за теб, поздрафвления а на теб док ли ти даде зелена светлина
или ти си се чувстваш готова  :P
« Отговор #14 -: Февруари 03, 2009, 20:19:01 pm »
Утре ще стане ясно дали ще се усили кръвотечението и като ми свърши тогава ще ходя на контреолен първи преглед.
на 12.02 сам на излседвания
Много се радвм за теб, поздрафвления а на теб док ли ти даде зелена светлина
или ти си се чувстваш готова  :P
Мислим да правим инсе и док иска първо да направим имонологични и генитични за по-сигурно а и въпреки че за момента всичко друго е ок, пак не се получава. И мисля, че е права да проверим и това, може от там да излезе проблема, в крайна сметка по-добре сега да дадем някой лев от колкото по-късно да съжаляваме, че не сме ги направили. А за доц Конова се говорят само хубава неща :wink:

*

!!!

• 1495
« Отговор #15 -: Февруари 04, 2009, 12:27:54 pm »
Радостинка при много жени проблема е точно там, а и дори при теб да не е така ще си по спокойна като ги направиш!

Аз от днес започнах да нанасям БТ  :wink:
« Отговор #16 -: Февруари 04, 2009, 13:16:03 pm »
Аз от днес започнах да нанасям БТ  :wink:
Браво :wink: Ние сме тук, за да помагаме :P Ще хвърлям по едно око на графиката ти 8)

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #17 -: Февруари 05, 2009, 08:07:51 am »
...............
Когато кръвта се задържи по-дълго във влагалището може да стане кафява /окислява се, а това променя цвета и в кафяв/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

!!!

• 1495
« Отговор #18 -: Февруари 06, 2009, 11:05:17 am »
Здравейте милички! Искам да попитам не ми ли е прекалено ниска температурата  :balk_149: Меря я всяка сутрин в 8 с дигитален в устата и го държа някъде около 3,4 минути след като изпиука.
« Отговор #19 -: Февруари 06, 2009, 17:14:01 pm »
Криска доколкото знам когато се мери орални винаги е по-ниска Т. Между орално и  :cul2: май има около две-три десети разлика, което ще рече, че Т ти е добре за ФФ. Ама пробвай в  :cul2:, че е по-достоверно и се получават по-хубави графики :wink: