0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: И графиката на Kriska :wink:
« Отговор #40 -: Февруари 17, 2009, 18:14:39 pm »
kriska миличка стискам ти палци да стане твоето чудо този месец :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.Много силно те  :bighug:

:balk_21: дано мила, че аман от това ловуване и чакане  :?
м-даааа, при мен ловуването вече е доста досадно .. нали знам че го правя с цел ..
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #41 -: Февруари 17, 2009, 18:37:21 pm »
Знам мила  :( Откакто чух фразата на лекарката ми "планирана бременност" неможем да правиме секс като хората...само дебнеме температури и признаци,само чакаме фертилните дни.... Напоследък се чувствам ужасно  :( А и не ми особено приятно да правиме секс 5 дена подред по няколко пъти, но в крайна сметка всички тук знаеме каква е целта. Дано скоро това се промени!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #42 -: Февруари 17, 2009, 18:50:54 pm »
Знам мила  :( Откакто чух фразата на лекарката ми "планирана бременност" неможем да правиме секс като хората...само дебнеме температури и признаци,само чакаме фертилните дни.... Напоследък се чувствам ужасно  :( А и не ми особено приятно да правиме секс 5 дена подред по няколко пъти, но в крайна сметка всички тук знаеме каква е целта. Дано скоро това се промени!
Ето как съдбата ни поднася иронията си :) Дори от удоволствието може да се получи досада :) Както се казва "Много хубаво, не е на хубаво !" :) :) :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

!!!

• 1495
« Отговор #43 -: Февруари 18, 2009, 09:16:40 am »
Момичета какво ще кажете за графиката?
Продължавам да имам напрежение и болки и в десен яйчник. След ову трябва да пия аспирин обаче сега при това положение незнам дали да го пия???
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #44 -: Февруари 18, 2009, 12:15:38 pm »
Т.е почнала да се вдига вероятно О.е минала добре е да си пиеш аспирина,според мен.Успех дано всичко е ок. :D
*
« Отговор #45 -: Февруари 18, 2009, 12:28:31 pm »
Т.е почнала да се вдига вероятно О.е минала добре е да си пиеш аспирина,според мен.Успех дано всичко е ок. :D
:) И аз мисля като Дениска - пий го yahoo_33
*

!!!

• 1495
« Отговор #46 -: Февруари 18, 2009, 12:49:31 pm »
А може ли този фоликул да не се е спукал и от това да се вдига т.? Ох и аз незнам вече  :?
Мерси милички че се включвате!
« Отговор #47 -: Февруари 18, 2009, 12:54:42 pm »
Криска ако искаш изчакай и утре да видиш каква е Т и тогава почвай с аспирина. При всеки е индивидуално - при някой Т се вдига от раз, при други по-бавно и постепеннно. Незнам не съм сигурна, аз по принцип чакам поне три, четири дни след предполагаемата О да видя как е Т и тогава решавам дали да я отчета като такава. Според мен може би я е имало, но трябва още няколко стойности да има в графиката за да се каже със сигурност.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

!!!

• 1495
« Отговор #48 -: Февруари 18, 2009, 12:59:37 pm »
Радостинка и аз това си мислих - да изчакам до утро да видиме как е т. и ако е висока да го почвам.
Претиснява ме че яйчника още ме боли и се чудя дали тази т. не е от неспукан фоликул?! Вие как мислите? Неспукан фоликул ще има ли такава реакция?
« Отговор #49 -: Февруари 18, 2009, 13:00:08 pm »
Криска,а аспирна аспирин протект ли е?И защо ти е предписан,пък и след овулация.Аз например имам лека генна мутация и пия аспирин протект всеки ден по 1.И преди и по време,и след ову.Не мисля,че той пречи по някакъв начин.Интересно ми е защо ти е предписан така.
*

!!!

• 1495
« Отговор #50 -: Февруари 18, 2009, 13:06:11 pm »
Вилили предписан ми е аспирин протект по 1т. след овулация. Тодорова обясни че той задържал овулацията и за това е редно да го пия след нея. На мен ми го предписаха заради генна мутация, мисседи, и фамилна обремененост (леля ми почина от емболия).
*

!!!

• 1495
« Отговор #51 -: Февруари 19, 2009, 09:19:07 am »
Какво мислите момичета? Т. ми се задържа на 36.8. Дали ову е минала  :? Мисля от днес да почвам да си пия аспирина.
« Отговор #52 -: Февруари 19, 2009, 09:30:17 am »
Криска мила и аз незнам :?, но почвай с аспирина за всеки случай. Дано все пак да е минало Овуто :wink:
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
« Отговор #53 -: Февруари 19, 2009, 09:36:51 am »
Криска,да не би да е омало О точно,когато не си мерила на 13-тия ден :?Наистина не знам,но съм сигурна,че Денис ще се включи с далеч по-кометентно мение от моето :wink:
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
*

!!!

• 1495
« Отговор #54 -: Февруари 19, 2009, 09:38:23 am »
Мегчо на 13ти ден бях на док и за това не съм мерила! Той тогава видя че имам доминантен фоликул 17 мм и ми каза че до 3 4 дни ще се спука.
*

!!!

• 1495
« Отговор #55 -: Февруари 21, 2009, 09:11:13 am »
Този месец май няма да е моя  :( Какво мислите момичета?
Ох ако и другия месец не забременея се почват пак мъките - вливания, нови изследвания, нови схеми...
*

!!!

• 1495
« Отговор #56 -: Февруари 24, 2009, 09:16:50 am »
Момичета ще коментирате ли графиката ми?
Благодаря
« Отговор #57 -: Февруари 24, 2009, 09:19:06 am »
Криска графиката върви добре според мен. Т вече е 37,00, което е много добре, дано да се задържи сега така.

*

!!!

• 1495
« Отговор #58 -: Февруари 24, 2009, 10:09:13 am »
А според вас на кой ден е била О.? Според Денис на 17/18 ден.
*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
« Отговор #59 -: Февруари 24, 2009, 10:15:05 am »
Криска и според мен е била тогава,имате и много сърчица в този период,така че стискам палци :wink:
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]