Ultra, благодаря ти ,че си остсоявала и нашите интереси-на жените с донорски яйцеклетки. Бих попитала професора след като нуждаещите се не са толкова много следователно няма да заемат голям ресурс от фонда ако той им поеме половината процедура,защо да не бъдат включени, но щом той ги решава нещата няма да ревем по форумите,ще се справяме както сме го правили и досега-сами. Явно за нас да имаме дете се разглежда като някаква ескра и каприз. За мен нещата са прости , щом имам право на опит с донорски яйцеклетки по закон значи след като си ги осигуря имам право да бъда поставена на равно с останалите. Може дълго да се дискутира например защо фонда ще подпомага двойки,които имат едно дете/което аз одобрявам/ ,а такива като мен не, защо едни ще имат право на 3 безплатни опита ,а такива като мен да нямат право дори на половин и много други. Спирам да пиша по темата, за мен тя е затворена страница,нямам време да чакам да се стигне до решение чийто отговор го е имало в самото начало. Ще остана в групата на онези дето са си плащали ,а държавата нищо не е направила за тях, нищо ще го преживея. За съжаление аз нямам сили да се боря от името на всички като мен,но ти пожелавам куража, дързостта и оптимизма да бъдат с теб и твоите съмишленици за да постигнете още повече и да докажете,че наистина сме достатъчно зрели да се нарчем европейци. Успех на всички и нали знаете "...въпреки факта,това е антракта, това е антракта , а не края"- нека е щастлив край за всяка от нас със или без фонда.