Чета и това , което разбирам , е че за безпаричните глупаци като нас , дето не са могли да направят сериозни изследвания и манипулации , фонд няма да има ...
Ееее браво , на докторята , че и пак вазрастово ограничение - аз съм на прага на 40-те , докато направим минимума изсл и то няма да има време за опити - направо ще се самоубия вече , за какво да живея , да страдам и да плащам на банките...малко ли беше , че страдах и си давах паричките по некадърници ....
Не пазя стари изследвания - като започна на ново , като ги покажа , като ми ги подхвърлят и аз ...айде в печката , че нали нов опит нова надежда , няма да гледам назад я . Защо никой никога не е казвал - пазете на всяка цена ...
Не, това не е живот вече ...имах надежда сега нямам нищо , много съм отчаяна момичета - смятах , че ще се опитат да ни помогнат , а те се чудят пак как да ни унижат и да не ни дадат ...Яка цедка ...От 20г работя държ. работа , винаги съм си плащала всички данъци...ма кой ли го интересува ...
Моля , който повече разбира да ми каже , според него имаме ли шанс да ни дадат безпл ин-витро защото -
Аз съм с полокистозни яйчници , хормонални проблеми , пълна съм и поради високото ниво на инсулин не мога да отслабна чувствително , имам синдром на Хашимото и хипофункция на щит . жлеза ІІ степен . Непрекъснато образувам кисти на яйчниците , сега съм с голяма на левия и док се опитва да я смали с протизач. , че какъвто съм кит , ще се възстанов. от операция 1 г . Имам и хламидия трахоматис IgG . Тази година ще стана на 40г
Мъжо(тази год.става на 41) е с астенотератозоосмермия и повишено PH .
В Плевен съм , но сериозно се замислям да си запиша час при Стаменов , мисля , че той по си защитава пациетките и при него няма да има откази .....така си мисля.
Вие как смятате ?
В Плевен вчера ми казаха , че не са обмисляли да правят списък на желаещите , за да им подготвят документите , но ако решат нещо ще го изпишат на сайта си .