Патладжанке, внос на Гинипрал няма от октомври месец насам. Аз чух, че имало някакъв спор между вносителите... Имам една опаковка, която е в годност до 02/09 и понеже аз пия Гинипрал само при нужда, мислех да го оставя при Сигридов да го даде на някой нуждаещ се, аз така или иначе няма да изпия тази опаковка, а за някое друго момиче си е цяла седмица терапия. В четвъртък вечерта съм там и ще го оставя, само ме притеснява да не е проблем годността...
Ако искаш питай го дали става и да се разберем как да ти го дам или пък в четвъртък ще му го оставя направо нарочено за тебе, заедно с малко Изоптин, който така или иначе няма да пия.
Грейс, другите са ти обяснили за болките в кръста. Само да добавя, че при мен болки в областта на кръста има и при газове и раздразнени черва - тази болка също минава от но шпа. На мен също ми е трудно да различа кое е менструална болка.
Обаче аз съм с постоянни болки в червата и стомаха и все се притеснявам, че ако ме заболи нещо, което не трябва да ме боли, хич и няма да разбера... Иначе болки в кръста имах в твоите седмици ниско долу, около опашната кост, както и горе, където е чупката на талията - вторите бяха след продължително стоене права или след навеждане.
Аз бях на запис на тонове в понеделник, едната девойка не се представи много добре, но уж било от ранната седмица та да видим...