0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Aubergine

Re: Тема на бременните № 36
« Отговор #200 -: Февруари 15, 2009, 16:15:07 pm »
Да, да, Ели - Изоптин ми изписа. Още не съм пила всъщност. Дано по-рядко ми се налага, засега нямам схема, само при нужда ще взема :?
Жабче, лепенката, която ми даде доктора  е точно за сърдечни заболявания, Nitrong.

Гане, да си много здрава и щастлива!  :balk_20:
*
« Отговор #201 -: Февруари 15, 2009, 17:16:06 pm »
Гане, :occasion13: пожелавам ти много щастие,здраве и късмет.
 :balk_7:
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #202 -: Февруари 15, 2009, 17:31:36 pm »
Честит рожден ден на рожденничката! :hbirth: Момичета аз да се разпиша-чакаме момиченце!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #203 -: Февруари 15, 2009, 19:00:33 pm »
   Момичета,много ви благодаря за ценната информация за педикюра,а и изобщо за цвета на лака.Щото аз на лапароскопията си бях изографисана със едни цветенца и на краката и на ръцете,та никакви плочки нямаха шанс да видят.Ама и никой не ми се скара тогава.Та ще имам предвид вашият съвет занапред.
« Отговор #204 -: Февруари 15, 2009, 19:48:06 pm »
Аз пък днес си купих първия сутиен за бременни. Разликата била, че няма банели и като го нося не го усещам почти. Лошото е, че май така и изглеждам, все едно съм без  :lol:
Казаха ми, че банелите пречели на млечните жлези в гърдите и затова било задължително да са без банели. Намерих и тази полезна статия: http://www.biberonbg.com/info/safe1.htm

Във вторник сме на преглед и ще дам отчет.

Лека вечер!
« Последна редакция: Февруари 15, 2009, 19:53:50 pm от nelkata »
*
« Отговор #205 -: Февруари 15, 2009, 20:36:10 pm »
   Момичета,много ви благодаря за ценната информация за педикюра,а и изобщо за цвета на лака.Щото аз на лапароскопията си бях изографисана със едни цветенца и на краката и на ръцете,та никакви плочки нямаха шанс да видят.Ама и никой не ми се скара тогава.Та ще имам предвид вашият съвет занапред.
и аз :D

« Отговор #206 -: Февруари 16, 2009, 08:50:56 am »
Добро утро момичета, приятна и благополучна нова седмица.
Искам да ви попитам вие колко често ходите на ЖК и имали някакви вреди от по-често ходене на ултразвук. Често често 2 или 3 пъти месечно.
Благодаря ви  :oops:

*
« Отговор #207 -: Февруари 16, 2009, 09:21:02 am »
mama_dream до този момент съм ходила 5 пъти /за има няма 3 месеца/ От сега съм решила да ходя 2 пъти месечно, веднъж на ЖК, веднъж на частно!
*
« Отговор #208 -: Февруари 16, 2009, 10:43:29 am »
Аз си ходя един път месечно.Единствено в началото се случи да ме гледат 2 пъти на ултразвук.

*
« Отговор #209 -: Февруари 16, 2009, 11:29:42 am »
И аз ходя два пъти месечно. Веднъж на ЖК и веднъж при Сигридов.
И аз утре съм на преглед. :D
*
« Отговор #210 -: Февруари 16, 2009, 11:43:33 am »
И аз ходя един път в месеца - на ЖК, и чат-пат при д-р Владимиров, ама вече съм в 7-ми месец и скоро ще почвам да ходя по 2 пъти.
*
« Отговор #211 -: Февруари 16, 2009, 12:17:15 pm »
И аз така - около 10-то число на женска консултация и към края на месеца при Владимиров.
Момичета имам един въпрос: Кога горе-долу е нормално според вас, да се появи течност от гърдите? Аз имам две малки точици на сутиена и не знам дали вече е нормално или трябва да си тествам Пролактина. Разбира се ще попитам и докторката, но все пак ще се радвам да чуя съвет и от вас. В момента съм в началото на 19-та г.с. Преди години имах висок Пролактин и го нормализирах с Достинекс.
*
« Отговор #212 -: Февруари 16, 2009, 13:40:31 pm »
Здравейте и от мен  :D
Да попитам по-опитните - ако имам болки в кръста, но без напрежение и болки в корема, това контракции ли са? Възможно ли е да се появят самостоятелни болки в кръста, да речем, от качване по стълби или повечко навеждане и физическо натоварване?
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

Aubergine

« Отговор #213 -: Февруари 16, 2009, 14:57:49 pm »
Грейс, може и да са контракции, може и да не са, аз съм с такива болки от нощес.
Лепенката не ми помогна, току що се обадих се на доктора, каза, че болките в кръста са даже по-коварни и веднага да изпия Гинипрала, който ми даде и сега чакам да видя резултат.
Но аз не съм качвала нито стълби, нито съм се натоварвала. 
*
« Отговор #214 -: Февруари 16, 2009, 15:42:54 pm »
Здравейте, мацки!
Аз ей така само  :D да ви кажа здрасти.

Грейси, Д-р Сигридов и на мен ми каза да съм особено внимателна при болки в кръста и менструало подобни също. Вземи пийни малко но шпа (или каквото там ти е казал за евентуални контракции).

Аз си чакам стерилната урина още, за да видим как ще се лечиме. Утре трябва да знам и ще пиша.

Приятна вечер!
*
« Отговор #215 -: Февруари 16, 2009, 15:48:55 pm »
Той докторът и мен ме предупреди, обаче като хич не ме бива  :oops: Не мога да определя дали болката е като менструална или не  :oops: Направо ме е срам  :oops:
Но, за всеки случай, ще глътна някое и друго но шпа.
Лошото е, че ни се развали асансьора и сега трябва да се катеря 8 етажа пеша  :?

А докога най-късно може да се направи серклаж /в случай, че се налага/?

« Последна редакция: Февруари 16, 2009, 15:56:00 pm от Grace »
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #216 -: Февруари 16, 2009, 15:59:53 pm »
Ако до половин час ти мине болката след но шпато е матката , ако не мине е кръста.
*
« Отговор #217 -: Февруари 16, 2009, 17:11:08 pm »
Аз да дам бърз отчет след ЖК днес.Тегло +4кг.за месеца :oops:,кръвно добре,кръв и урина добре.Не са ме гледали на ехограф щото миналата седмица бях на ФМ и доки не видя смисъл :)

*
« Отговор #218 -: Февруари 16, 2009, 19:08:01 pm »
Parsi, важното е,че резултатите са добре. Теглото се корегира после не го мисли сега. :D
*
« Отговор #219 -: Февруари 16, 2009, 19:28:31 pm »
Ей, Грес, ще те наплескам - за какъв серклаж говориш? Заболя те малко кръста и айде вече и серклаж, не се тормози излишно, всичко ще е наред! Мен кръста си ме боли перманентно, но според мен е от тежината ка корема вече и хич не си го слагам, така е от около 2 седмици. Аз искам да попитам нещо друго - как се справяте с повишената емоционалност? :oops: Аз досега си бях О.К., обаче от няколко дена съм страшно превъзбудена, паля от най-малкото нещо, рева за щяло и нещяло, мъжа ми се е видял в чудо с моите настроения, оня ден даже толкова се ядосах, че съм загорила манджата, че започнах да хвърлям разни неща из къщата, добре че ме спря да не запратя и тенджерата... :oops: Направо страх ме хваща! Днес пък успях да се скарам с една приятелка, даже незнам и вече дали може да се нарече такава и съвсем си доскапах и без тва пониженото настроение, при вас как е?