0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Тема на бременните № 36
« Отговор #180 -: Февруари 14, 2009, 11:12:45 am »
... и ааа, секс си требе  8)

ко, ко
какво беше това  :ask: :ask: :ask:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #181 -: Февруари 14, 2009, 11:50:39 am »
Здравейте бъдещи и настоящи майки на едни от най-обичаните дечица!

Дойде време да се престраша и да се похваля:
Чакаме нашето бебе и сме много щастливи.
Чета ви всеки ден и вече имам смелост и аз да споделям, коментирам и задавам въпроси за обсъждане  :P

Желая успех на всички до края!
*
« Отговор #182 -: Февруари 14, 2009, 11:57:21 am »
... и ааа, секс си требе  8)

ко, ко
какво беше това  :ask: :ask: :ask:

скоро, скоро  :wink: потърпи още малко  :P
« Отговор #183 -: Февруари 14, 2009, 12:13:56 pm »
Здравейте,
И аз да се включа за секса, та според мен ако се чувствате добре не е задължително да се отказвате от удоволствията а и кой е казал че трябва да е традиционен, искам да кажа че може да ви е хубаво и без секса като до бременността.
А за окосмяването на мен корема ми е малък все още и не ми пречи а и все още ме дразни да съм в косми. Но пък странното е че забелязах (може и да се лъжа) но по лицето ми намаля. Странно  :ask: Хайде приятен празник на всички и нека тази година донесе най-желаните бебенца на всички.

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #184 -: Февруари 14, 2009, 13:16:30 pm »
Нелката, добре дошла сред нас. Ще тръпнем заедно в очакване на най-милото. :D

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #185 -: Февруари 14, 2009, 13:47:36 pm »
Чефи, теб те водим нестандартен случай :wink: А за бабините деветини - не знам. На мен ми казаха и за двете бременности, че съм се разхубавила, само че с беба имах повече пъпки, отколкото съм имала в живота си. И още ги имам. Та затова казах, че може и да е от това.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Aubergine

« Отговор #186 -: Февруари 14, 2009, 17:48:47 pm »
Привет и от мен .
Минах на преглед, всичко е наред с бебето. Лявата артерия си е все така гранична, но явно другата компенсира.
Минавам на нисковъглехидратен режим, тъй като глюкозата ми е височка, не е над референти, но е 5,14. Сигурно заради това бебето ми отговаря на 19 г.с. и 3 дни.
Няма да се размина с Гинипрала, докторът ми даде две за проба, както и една лепенка - за по-силните контракции.
Микробилологията на вагиналния секрет е добра, чисто е, няма гъби, левкоцити и бактерии, да е чудиш откъде това течение.. Има много лактобацили, но който няма Лактофера за нищо и налапва по едно всеки път като мине покрай хладилника така ще е. :)

Добре дошла , Нелката! Успешна и спокойна бременност!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #187 -: Февруари 14, 2009, 18:07:34 pm »
Иначе на педикюр отидох два дена преди секциото, нали знаете най-много безцветен лак може  :wink:.

Не,аз не знам. :wink: Защо не може цветен лак?Той и цветния и безцветния си миришат на ацетон,заради острата миризма ли е или нещо свързано с цвета?

:D П.П.nelkata,добре дошла!Лека бременност ти желая!
*
« Отговор #188 -: Февруари 14, 2009, 18:33:51 pm »
 Nelkata , добре дошла и лека бременност :D
« Отговор #189 -: Февруари 15, 2009, 08:29:15 am »
Иначе на педикюр отидох два дена преди секциото, нали знаете най-много безцветен лак може  :wink:.

Не,аз не знам. :wink: Защо не може цветен лак?Той и цветния и безцветния си миришат на ацетон,заради острата миризма ли е или нещо свързано с цвета?

:D П.П.nelkata,добре дошла!Лека бременност ти желая!

При операци и раждане по цвета на нокътната плочка се следи.... :balk_113: забравих точно какво. Няма нищо общо с миризмата.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #190 -: Февруари 15, 2009, 09:25:03 am »
Следят по ноктите на ръцете, краката не ги гледат :wink:
*
« Отговор #191 -: Февруари 15, 2009, 09:38:58 am »
А,при моето спешно секцио нищо не са ми следили,даже от бързане да не излязат бебетата по пътя половината багаж си забравих. :D
*
« Отговор #192 -: Февруари 15, 2009, 09:55:41 am »
Това за лака на ноктите знам, че са остарели методи, да следят дали не дай се Боже посинеят ноктите  :? Така, че питайте док преди раждането за лака, все пак липсата на цветен педикюр......  :wink:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #193 -: Февруари 15, 2009, 10:05:52 am »
а нямаше ли връзка с мониторирането на пулса на жената това за нелакираните нокти
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #194 -: Февруари 15, 2009, 10:07:14 am »
а нямаше ли връзка с мониторирането на пулса на жената това за нелакираните нокти
Аз доколкото си спомням преди една операция ме помолиха да си изтрия лака на ръцете, че по цвета на нокътната плочка се виждало ако нещо се объркат нещата.
Но това само на ръцете. Аз даже преди да влезя в болницата си направих педикюрчето, малко ми беше трудно, но дето вика Каси, имам си пози за всичко :wink:, а изглеждах като слонче:http://good-times.webshots.com/photo/2754426140102066156AXOFmm :D. Но повече се озорвах с прическата, от 5я месец само с огледало, че инак нищо не виждах :oops:.
« Последна редакция: Февруари 15, 2009, 10:10:50 am от mecheto »
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #195 -: Февруари 15, 2009, 10:18:56 am »
При проблеми със сърцето и дишането, първото, което се забелязва са ноктите - посинява плочката. Това е индикация, че няма насищане с кислород. Затова не искат да има лак.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #196 -: Февруари 15, 2009, 10:41:56 am »
Гледат, гледат.....на някой тук му бяха казали да си изтрие лака (цветен), че ще пречи  :D Язък за посещението при маникюристката  :D
Наистина най-добре с безцветен, за да е всичко ОК.
*

ckarabei

• **
  • 73
  • "Не мразя, не прощавам, не съдя и не съжалявам."
« Отговор #197 -: Февруари 15, 2009, 11:21:27 am »
Добро утро на всички мами  :balk_5: !!! Ние утре сме на ЖК /нямам търпение да видя малкото сладурче/.Желая ви един спокоен и прекрасен неделен ден.
А на Ganka искам да кажа Честит рожден ден !!! :occasion13:  :balk_7: :balk_12: :balk_21:
Успех във всичко с което се захванеш.
Късмет във всичко, което не зависи от теб.
И сбъдване на всичко, за което мечтаеш. 

Чао до утре от нас! :balk_64: :balk_600:

Живей сега, Усмихвай се сега, Радвай се на това, което имаш днес и се бори за всичко онова, което искаш да имаш утре.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #198 -: Февруари 15, 2009, 14:29:47 pm »
Привет и от мен .
Минах на преглед, всичко е наред с бебето. Лявата артерия си е все така гранична, но явно другата компенсира.
Минавам на нисковъглехидратен режим, тъй като глюкозата ми е височка, не е над референти, но е 5,14. Сигурно заради това бебето ми отговаря на 19 г.с. и 3 дни.
Няма да се размина с Гинипрала, докторът ми даде две за проба, както и една лепенка - за по-силните контракции.
Микробилологията на вагиналния секрет е добра, чисто е, няма гъби, левкоцити и бактерии, да е чудиш откъде това течение.. Има много лактобацили, но който няма Лактофера за нищо и налапва по едно всеки път като мине покрай хладилника така ще е. :)

Добре дошла , Нелката! Успешна и спокойна бременност!

Патли, ако много те раздруса сърцебиенето от гинепрала, можеш да взимаш верапамил 40 (питай Док, все пак, но на мен в Окръжна ми го позволяваха, а аз пиех гинепрала 4х1). А лепенката не я задържай повече от 1-2 минути. :kiss:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #199 -: Февруари 15, 2009, 15:37:54 pm »
На мен за сърцебиенето от Гинипрала ми помага да похапна, а за треперенето на ръцете - да ям нещо сладичко.
Евро, зависи от лепенките. На мен последно д-р Стаменов ми даде едни, които се държат по 24 часа на тумбака, но аз не издържам повече от 2-3 часа и ги свалям. Ефект определено има. Моите са в оранжева опаковка и си пише, че са за контракции. Иначе имам и едни други, които са за сърдечно заболяване, тях ги държах по по-малко на корема. Но за 1-2 минути никакъв ефект нямаше при мен, по-скоро 5-10 минути.
Гане, честит рожден ден! Желая ти много здраве и положителни емоции!  :D
  09.11.2007