0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: Тема на бременните № 36
« Отговор #160 -: Февруари 13, 2009, 13:08:53 pm »
За статистиката, сама се епилирах, вечерта преди секциото :lol:. Има си пози за всичко  :wink:. Иначе на педикюр отидох два дена преди секциото, нали знаете най-много безцветен лак може  :wink:.
Жабче, Жабче, още колко ще растеш, мила моя :lol:.  :lol: А пък Златето отсега пуфка.  :lol: За половия живот, последните два месеца ич няма да ви е до него, особено на близнашките майки.  :) Сладурани!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #161 -: Февруари 13, 2009, 13:11:14 pm »
И аз го нямам половия живот :).Патладжани те не че нещо особено наистина правят на ЖК,ама поне едно кръвно и кг.трябва да премерят.

*
« Отговор #162 -: Февруари 13, 2009, 14:04:38 pm »
Както казва Zlatulka , от сега ми е трудно да се свивам , а  Жабче мила ти със тези два моми направо незнам. :D
За половия живот ако се чустате добре казат,че не пречи. :D
« Отговор #163 -: Февруари 13, 2009, 14:08:49 pm »
Мен ме е страх да се епилирам, заради евентуални контракции.Особенно на триъгълника.От трансфера нататък само бръснача играе при мен.
Аз откакто забременях се окосмих много по лицето.При вас как е?Дали ще паднат после?
« Отговор #164 -: Февруари 13, 2009, 14:10:34 pm »
Никакъв полов живот нямам. На въздържание съм от ИКСИ-то насам, страх лозе пази. Не съм имала лекарска забрана, дори последният път д-р Сигридов каза, че сексът бил чудесно лекарство против контракции, стига да не се практикува в 9ти месец де.  :lol:

Патладжанке, ми само едната е дългокрака, какво да се прави, тя на мен се е метнала.  :P Иначе ако съдя по снимките от 3д-то, с малко въображение може да се каже, че в лицето едната май ще прилича на мен, а другата на баща си, който от сега е в потрес, че му е взела носа (той не си го харесва).  :lol: Само че не знам коя от тях е дългокраката. Тя и като цяло е по-голяма от другата, върви 7-10 дни напред.

Каси, чудя се само накъде повече ще раста. Вече и за обръщане в леглото ми трябва помощ.  :oops:

Иначе епилация на краката успявам все още да направя, но донякъде само, нагоре тумбата пречи.
  09.11.2007
*
« Отговор #165 -: Февруари 13, 2009, 14:23:59 pm »
Каси,браво на теб  :P
Аз все още успявам да се обезкосмявам без проблем.Но и аз зарязах епилатора след Икси-то.
А това за секса,че бил против контракции за пръв път го чувам.А аз си мислих,че е точно обратното  :ask:.
Зонцето,при мен по лицето съвсем леко ми потъмня мъха,а корема ми космяса целия.нямам представа дали ще се махне после окосмяването.Може би при всеки е различно.
Жабче,как няма да изкараш до началото на март.Ние тука всички ти стискаме палци  :wink:
« Отговор #166 -: Февруари 13, 2009, 15:17:10 pm »
Елия, аз до началото на март ще устискам, ама до края на март не знам.  :D Окосмяването изчезва след бременността, не се притеснявай. Моето даже като цяло намаля след предната бременност, а бях станала като маймунче тогава.
  09.11.2007
« Отговор #167 -: Февруари 13, 2009, 15:27:41 pm »
Ето ме и мен с двете мишлета :), казвам мишлета защото доктор Димитрова и вчера не видя пола. Едното беше все с гръб, за него разбираемо, ама другото защо не се показа.... За пръв път гледаха кръвопотока / ако така се казва /. Всичко е наред, кръвните ми изследвания са ок :) Пу Пу Пу. Другата седмижа съм на вливане на Интралипид, имам още 4 инжекции фраксипарин и край с него :)
Мацки като Ви чета как не може да се сгънете се радвам много :) Аз днес започвам 19 седмица, а още нямам корем. Преди 2 дена си бях навила на пръста че трябва да си измия фурната и за 1 час с почивките светна. Днес съм на вълна хладилник, само пустата камерка , която е долу ми взе акъла..ама кой ме бие по главата да го правя :)
А за секса ..какво беше това ?
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #168 -: Февруари 13, 2009, 17:33:23 pm »
Аз най-сетне успях да се епилирам :D Понеже ме боли ниско долу, ми беше малко неприятно, но няма как- утре сме на сватба и трябва да съм ослепителна :D
По въпроса за секса.. аз имам желание от време на време, той също, но повече у него надделява страха. Засега повече от месец не сме се радвали на подобни емоции. :lol: Иначе си купихме презервативи за всеки случай. :lol:

« Отговор #169 -: Февруари 13, 2009, 18:12:29 pm »
Мацки, незнам в каква поза се епилирате ама аз с тази тройка, мие трудно на стола  да стоя и само пъшкам ако се наложи да ходим някъде в голям хипермарке или на гости пеша :lol: пък камоли не6то в къщи добре че мъжото домакинства.
И аз се примерих ей сега мота обиколка е 95см точно на пъпа се мерих :D
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #170 -: Февруари 13, 2009, 18:37:13 pm »
Мен ме е страх да се епилирам, заради евентуални контракции.Особенно на триъгълника.От трансфера нататък само бръснача играе при мен.
Аз откакто забременях се окосмих много по лицето.При вас как е?Дали ще паднат после?
На всякъде се окосмих! :lol: Но после си опадаха големите.
По въпроса - стрижех се, на епилатора имам представки за епилиране, стригане и бръснене.
Пазете се момичета!  :heartbeat:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #171 -: Февруари 13, 2009, 18:54:06 pm »
За космите ,ясно.
 А  накой има ли проблем с пъпки?
Появихе се в 3-ти месец ,първо на челото за около 2 месеца,сега са на врата и около баките.Полудявам и ме сърбят,а  съм имала хубава кожа /така ми казваха/.
« Последна редакция: Февруари 13, 2009, 19:06:36 pm от Vali :) »

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #172 -: Февруари 13, 2009, 19:06:51 pm »
 :oops:Жабчеее,съжалявам за грешката!Ама те дето до началото и до края ще изкарат в мама.Ще постискаме още малко палци.
*
« Отговор #173 -: Февруари 13, 2009, 20:08:26 pm »
 Vali ,  периодично ми излизат ,но гледам да не ги пипам и те изчезват бързо.  :D
« Последна редакция: Февруари 13, 2009, 20:32:45 pm от mikivl »
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #174 -: Февруари 13, 2009, 23:14:53 pm »
Вали, не знам знаете ли пола, ама аз като бях бременна с Мила, така бях цялата на пъпки. Хубава, лоша, кожата си е наша :D Ще си я гледкаме до края. Ама да знаеш, че с момичетата се получавало така :wink:
Злати, и ние си купихме така, ама не ги ползвахме изобщо. Страх лозе пази :oops:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #175 -: Февруари 13, 2009, 23:52:26 pm »
Вали, не знам знаете ли пола, ама аз като бях бременна с Мила, така бях цялата на пъпки. Хубава, лоша, кожата си е наша :D Ще си я гледкаме до края. Ама да знаеш, че с момичетата се получавало така :wink:

да ме прощаваш ама с това не съм изобщо съгласна и са си чисти бабини дивитини, с момчетата се разхубавяваш, с момичетата погрозняваш.  :P Е вече второ момиченце нося, повярвайте ми по-хубава не съм била :D
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #176 -: Февруари 14, 2009, 00:02:12 am »
Доктора каза на 90% мъж в 16 седмица,освен ако не е голям неприбрал се клитор :wink:
Много ме сърбят и правят бели връхчета.Грозна картина съм .А днес ми казаха,че и носът ми станал дебел :x.
За гъзето ,ясно.Но ,носът?? 8O

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #177 -: Февруари 14, 2009, 01:41:22 am »
Мацки, много сте изписали.  :)

За епилацията - не ползвам вече епилатора, а само бръснача и студени ленти. Дори на кола маска ме е страх да отида.  :?

За корема - още нямам такъв, така че ежедневните дейности все още не ми представляват проблем.

А за секса - спрели сме го от страх с обещание после да си наваксаме.   :wink:

*
« Отговор #178 -: Февруари 14, 2009, 10:03:29 am »
Ох и аз така се бях окосмила с моето момченце, че само на ушите нямах  :lol:. Честно! И по раменете си имах. Окапаха си всичките чак когато мъника направи 4 месеца.
Иначе през бременноста си сложих 27кг. От 57кг. станах 84кг. Последният месец се нанасяхме защото правихме голям ремонт. Нали си представяте какво чистене пада  :lol:. Добре, че са приятелите! Ама и аз се търкалях ...

*
« Отговор #179 -: Февруари 14, 2009, 10:40:26 am »

да ме прощаваш ама с това не съм изобщо съгласна и са си чисти бабини дивитини, с момчетата се разхубавяваш, с момичетата погрозняваш.  :P Е вече второ момиченце нося, повярвайте ми по-хубава не съм била :D

На мен даже категорично ми заявяваха, че не било възможно да е момиче - каквато съм била хубава  :P Пълни дивотии  :D

А, аз се появих в Токуда за раждане с педикюр в ярко оранжево (летния ми вариант) и всички много ми се радваха; аз даже ги питах предишната вечер да го махам ли, сесстрата вика - абе, как ще си разваляш хубавия педикюр, виж как те украсява  :)
(хехе, най-вече на стола за раждане с вирнали крачка  :P :P)
Просто Ема реши да излиза 2 седмици по-рано и нямаше време за корекции на цвета.
А, освен това, бях ходила на коламаска около 1 седмица преди това и не ми правиха допълнителен тоалет, което мен лично ме зарадва, че хич не съм фен на бръснача... Ама, дет викат хората - това да са ни проблемите  :P

Лека бременност на всички, хубави изследвания, спокойствие и ааа, секс си требе  8)