Момичета, много ви благодаря за подкрепата. Ето как стоят нещата при нас. След като един ден пих Диаспорал без никак да ми повлияе на болките, вчера вече бях сигурна, че е нещо с бъбреците. Отидох сутринта да пусна ПКК и урина, но не съобразих и казах урината да е стерилна. Естествено, ще трябва да си почакам за резултата, та днес пуснах още една обикновена. Добрата новина е, че вчера успях да вляза при Сигридов и той ме увери, че всичко с малчовците е наред. Определено нямах контракции.
Обаче после като се прибирах в дъжда взех, че с еизпльосках в една локва почти пред блока. За щастие успях да падна странично и ми се струва, че не е било сериозно. Сега си чакам резултатите от урината и пак ще ходя при Сигридов за да ми назначи лечение. Междувременно вече като ходя до тоалетна имам и парене, което все повече ме убеждава, че ще да е цистит.
Vali, аз съм в аналогично положение с ТСХ. При мен е и още по-нисък- 0,011
Това не е опасно за бебетата, а само при теб може да има някакви симптоми- безсъние, обилно потене, сърцебиене. Аз все още не съм стигнаал до свестен ендокринлог поради премеждията ми от последните дни.
Блу скай, честит ти мъж. За теб си е първия така че какво значение има, че на мъжа ти му е четвърти?
Да сте живи и здрави пък каквото е дал Господ.