Лелеее, един ден не съм влизала, а вече и нова тема и нови бремелинки!
Добре дошли момичета, лека и спокойна бременност!!!
Мармодка, не се притеснявай мила, то от притеснения файдата е точно нулева, макар че мен параноята и до ден днешен не ме напуска. Вчера беше еден доста изморителен ден - от сутринта съм хукнала по задачи - първо до Тината, за да пусна изследвания, т.к. съм на преглед в понеделник, после до НОИ - нали е наблизо, за да пусна болничните на "колежки", нали съм счети..после на работа до 6 и като се прибрах бях гроги, в 9 бях в леглото. Напоследък много ме боли кръста и искам да ви попитам при вас как е???
Аз съм нисичка и преди да забременея бях много слаба, сега също не съм напълняла много, но пък корема ми е доста голям и се чудя дали е от това??? То от тази тежест едва ли му е лесно?!
Но, в понеделник взимам новите изследвания и ходом марш при Владимиров, тази моята несериозност вече сама почва да ме дразни. На вас кога ви пускат изследване на кръвната захар?Мен този път лаборантката ме пита нямам ли още едно листче и аз много учудено й отвърнах, че само това имам, да не би пък акушерките от ЖК да са забравили да ми пуснат, много въпроси станаха, ама тоя път ще си ги запиша на листче и ще питам. Иначе аз миналата седмица бях с ужасна хрема и се влачих 5-6 дена, при което колежките ми казаха - ампула витамин С в носа, няма грешка!!! Оправих се за 1 ден, а иначе за гърлото смуча прополки, също така взимам и оксцилококцинум, ама надали има кой знае какъв ефект... Айде, че много дълъг пост стана !