0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 36
« Отговор #280 -: Февруари 19, 2009, 00:27:50 am »
Ама и ние сме едни образи! Та кой ли мисли за секс след като е минал през този ад за да стигне дотук! Поне аз така си мисля. А и честно казано нито желание имам нито пък бих рискувала. Съчувствам му, но той не е възразил и е на моето мнение поне по този въпрос. А що се отнася до това че той може да е носител, мисля че не е защото първите ми изследвания бяха чисти и чак сега изникнаха тези гъбички, а милия не се е доближавал до мен. хихихи То последните месеци като не мога да спя нощем дори не лягам при него тада го оставя да се наспи поне той. А болките в кръста и в областта на опашката и ставите, оооооо не ми се говори! Ужасно е, но сега костите се разширяват, а после след като родим ще се събират и пак ще е така за известно време. Така че ...смелост мамчета, нали знаете че на жените се пада цялата тежест в семейтвото и колкото и да се оплакваме мисля че няма смисъл - пак ще трябва да си го понесем! :lol: Нали са казали хората,че лесно майка не се става!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Тема на бременните № 36
« Отговор #281 -: Февруари 19, 2009, 00:35:25 am »
за гъбичките питайте докторите си за гиназол,аз лично съм супер доволна от него
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит