0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 36
« Отговор #140 -: Февруари 13, 2009, 10:38:48 am »
я па ти, къде си още да не можеш да си оправяш педикюра, не се глези :P
аз едва в осмия вече не можех да си режа ноктите и да си завръзвам обувките, ама за тая работа си има помощниците, единия ми обува чорапите, а дребното ми ги опъва нагоре, голяма са комбина :lol:
*
« Отговор #141 -: Февруари 13, 2009, 10:39:05 am »

Кажете как се справяте с педикюра - не мога всяка седмица да ходя, а ми е трудно да се сгъвам вече? Не искам и да си помислям, как ще си връзвам маратонките нататък, живот и здраве.

Има си МФ за всичко това :)
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #142 -: Февруари 13, 2009, 10:44:32 am »
я па ти, къде си още да не можеш да си оправяш педикюра, не се глези :P
аз едва в осмия вече не можех да си режа ноктите и да си завръзвам обувките, ама за тая работа си има помощниците, единия ми обува чорапите, а дребното ми ги опъва нагоре, голяма са комбина :lol:

Стефке, това ще от дължината ти да е
щото корема няма как да ти пречи да се сгъваш  :P
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #143 -: Февруари 13, 2009, 10:49:01 am »
Пречи ма, не моя си стигна крачетата :lol:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #144 -: Февруари 13, 2009, 10:51:03 am »
ама кое ти пречи, щото ти корем нямаш аз за тва викам, че от дължината  8)
виж аз като съм ниско и двата пъти нямах проблем със сгъвката, нищо че със Стефания бях дон Слон
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #145 -: Февруари 13, 2009, 10:53:27 am »
Ама Бери, ние сме момиче! Само дето сме със сини гащи, ама нещо ме мързеше да ги сменям.. :lol: Спечелих ли наградата, или има и други? :lol:
*
« Отговор #146 -: Февруари 13, 2009, 10:53:38 am »
а гледай сега, какво ще си помислят момичетата дето не ме познават, че симулирам бременност :P имам аз корем, знайш къв е голям :lol:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #147 -: Февруари 13, 2009, 10:55:54 am »
Така де, като ще е мъжки отбора, нека обявим награда за първата дама, която се пресрами да се появи :D

Хе,хе,забавно предложение! :lol: :lol: :lol: И наградата(виртуални целувки) печели розовата мама nunu! :balk_21: Честито и на мъжките мами!Аз си чакам кротко следващия преглед.
*

Aubergine

« Отговор #148 -: Февруари 13, 2009, 10:59:05 am »
Да бе, МФ, моят каза, че директно с флекса ще ми реши проблема.
Аз мога да се сгъвам, ама ми е дискомфортно и пуфкам като... като дебел човек, какво се превземам верно и аз osi_4

Нуну, прости ми, аз освен блейка съм и нетактична блейка osi_13
Позволено ти е сама да си избереш награда :D

Стефей, ти да не си бременна :lol:

Кой е слагал тия емотикони, Доньо, Доньооо...
*
« Отговор #149 -: Февруари 13, 2009, 11:03:47 am »
Ето, смених вече подписа :D Ама и грешката е моя - това със сините гащи го бях сложила преди доц. Томова да си каже крайната дума, щото диването не искаше да се показва докъде 20-та седмица! После пък съм забравила... :oops:
*
« Отговор #150 -: Февруари 13, 2009, 11:15:20 am »
Нуну честита девойка.Пък ние с толко мъже има да се бием кой да се дореди :)

*
« Отговор #151 -: Февруари 13, 2009, 11:16:02 am »
Да си похваля и аз и ние чакаме момиче. :D

« Отговор #152 -: Февруари 13, 2009, 11:22:16 am »
Аз пък ако може да се наредя в списъка с мъжките мами.
*
« Отговор #153 -: Февруари 13, 2009, 12:13:44 pm »
mikivl, честита девойка и на теб! Сетих се, че Жабче не се е включвала скоро с нейните 2 моми :D
Parsi, ще чакам да наддавате :D, че такава лична мома трудно се дава :wink: Незнам как ще я пази баща й!
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #154 -: Февруари 13, 2009, 12:25:02 pm »
Благодаря ви за отговорите.Поуспокоихе се.
Дозата остава 125 и 100/редуване/ елтирокс и след 10 дни контрола и ФТ3 .

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #155 -: Февруари 13, 2009, 12:38:05 pm »
Ей ме на, с два броя моми съм.  :lol: Едната даже е дългокрака, изумява с дълъг бедър всички докторя.  :P

Педикюр за последно правих преди 2 седмици, с много пъшкане и охкане и заявих, че това ще ми е последния преди раждането, ако ще да заприличам на орел.  :oops: Обувките и чорапите ми ги обува половинката, същото е и ако трябва да се наведа да взема нещо. Ми не мога да се сгъвам и това е.  :lol: Коремната обиколка чукна 114 см. Вчера установих, че вече не мога да си закопчая якето, не ми стигат само около... 5 см. А преди две седмици все някак успявах, макар и трудно.

И съм адски непохватна, направо природно бедствие - всичко изпускам, капя се с храна, блъскам се в разни предмети. То си имало и научно обяснение, ама кой да знае - в напреднала бременност се измествал центърът на тежестта и било нормално това явление. А пък половинката вече се плашеше как ще ми поверят в ръчичките два броя бебета като съм толкова спъната.

Днес ми биха инжекция Флостерон за дробчетата, скоро ще си имам и дата за секцио някъде в края на март. Дано устискам дотогава. А в понеделник ще видя какво е това чудо запис на тонове.  :D
« Последна редакция: Февруари 13, 2009, 12:40:44 pm от Жабче »
  09.11.2007
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #156 -: Февруари 13, 2009, 12:42:41 pm »
Ето ме и мен. Днес съм уж една идея по-добре. От обикновената урина вчера почти нищо смущаващо не излезе. Само имам урати, което всъщност си е така от преди повече от месец. И Сигридов ми вика: "Ами  пий повече минерална вода и яж зеленчукови салати" :D А аз му казвам, че вече имам и парене при уриниране. Той се почуди и ми изписа един антибиотик еднократно и някакви билкови големи зелени хапчета. :D Та може и да се каже, че съм малко по-добре пък да видим.. Иначе при последните прегледи едното мъниче все е с дупето към екрана и последния път док вика:"Сигурно е момиче, затова си показва дупето" :lol: Та се надявам и ние да имаме поне една мома, но ще видим.
За ТСХ през първия триместър е добре да бъде под 1,5 а след това до края на бременността- под 2,5. Това е според Тодорова.
За коремите искам да ви кажа, че точно вчера се чудех как ще я карам занапред, че още отсега ми е некомфортно. А за епилацията направо умът ми не го побира, но ще трябва да му намеря цаката. :D

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #157 -: Февруари 13, 2009, 12:54:34 pm »
Момичета, да ви питам, вие как сте с половия живот, поне от време на време имате ли го  :D .До трети месец май е забранен, поне да се ограничава до минимум, а след това, сигурно пак така :))).Не съм много наясно, на какво разстояние са бебчетата през различните месеци, предполагам и, че последния месец трябва да се внимава доста.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #158 -: Февруари 13, 2009, 13:00:22 pm »
Ако се чувствате комфортно, може да си водите нормален полов живот, но като използвате презерватив заради евентуалното възникване на влагалищни инфекции.

*

Aubergine

« Отговор #159 -: Февруари 13, 2009, 13:06:37 pm »
Нямам го половия живот и не възнамерявам да го имам. :lol:
Питай доктора, за всеки е различно и не бива да се сравняваме в никое отношение, особено в това.

на какво разстояние са бебчетата през различните месеци
На разстояние от какво?

Злате, добре е, че си по-добре :D Епилацията и мен ме шашка, ама това да ни е проблема.
Жабче, само едната ли бре? Ми после ще завижда на сестра си :)
Аз защо не съм се сетила да си премеря корема...
А на ЖК какво правят освен да пишат - на мен вчера абсолютно нищо не ми мериха?