Привет и от мен! Искам да попитам мамите, които ходят на консултация при д-р Ташков с абонамент ли са или по ЗК? Защото когато аз ходих да се записвам на ЖК изобщо не ми го предложиха като вариант и се записах при д-р Гергов. Но от него все още нямам кой знае какви впечатления... Много от момичетата тук споделиха доста негативни мнения за въпросния д-р, та и аз съм се замислила дали да не раждам при д-р Ташков с избор на екип. Много ще ви бъда благодарна ако ми дадете координатите му! Също така ме интересува ако знаете кога преглежда в частния си кабинет, къде се намира и дали трябва да си запиша час на мобилния му телефон..Много въпроси станаха, ама времето си напредва, а аз нищо не съм измислила още... Иначе в понеделник ходих на консултация, девойката е добре - разположила се е седалищно, а доколкото чета ако не се обърне до 30-та седмица не я чакай...макар, че д-ра ми каза, че можело и в последния момент да се обърне ако реши.. Е, мисля че няма да я чакам до термина, де
Пък и съм се настроила и без това за секцио. Иначе сме добре уж, доколкото мога да вярвам на ЖК в Тина Киркова. Все още хемоглобина ми е на долната граница /110/, ама аз и малтофера се сещам от дъжд на вятър да го пия - нещо не ме кефи, така че за мен си е добре..Взеха ми вагинален секрет за изследване /добре че настоях.../
Днес ще са готови резултатите. Сетих се и още един въпрос - знаете ли от коя седмица трябва да се прави запис на тонове, че явно човек ако не чете и не се интересува достатъчно никой нищо няма да му обясни и да му каже и все ще "пропуснат" някое изследване, което ще се окаже доста важно, абе нямам думи... По повод на ходенето ми до клиниката на д-р Владимиров - и тази седмица няма да е поради финансови причини
А иначе моите болежки в кръста все още си ги има и ходя като пате, но явно почвам да свиквам вече, то като е постоянно! Като гледам момата на тати ще се метне, едричка върви
, а на мама тежко и и горко! Айде стига съм ви се оплаквала... Аз мисля да се запиша за дните на отворените врати и ще посетя Тина Киркова и Шейново, т.к. на тези болници съм се спряла за раждане преди да взема окончателното решение.
Сетих се и още нещо - и аз имах болки в яйчниците и опъване в началото на бременността, така че мисля че е нормално. Док. Владимиров видя една доста голяма киста на левия яйчник тогава, но ми каза че най-вероятно ще изчезне до началото на 4-тия месец, е, така и не съм питала за по-нататъшното й развитие, но най-интересното беше, че от време на време ме пробождаше и отдясно, а там и яйчник дори нямам - махнаха го при лапарото, може и да са сраствания или нещо такова, незнам, но при всички положения бебето расте и опъва матката, така че е напълно в рамките на нещата. Ама че дълъг пост направих.. Лека седмица на всички!