0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Втора бледа черта?
« Отговор #20 -: Февруари 02, 2009, 20:00:36 pm »
Честито миличка. Много се радвам за теб и ти желая успешна бременност и здраво бебче на финала. Дръж ни в течение :)
п.п. Само от любопитство - какво точно имаш предвид, че от седмица насам се чувстваш "странно"?
« Последна редакция: Февруари 02, 2009, 20:03:24 pm от garga »
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #21 -: Февруари 02, 2009, 20:49:55 pm »
Ами честито миличко.Бъди сигурна че си бременна.При мен беше същото.Самоче аз правих 3 теста шуър чек.2та беше мн бледа.Успешни 9месеца.
« Отговор #22 -: Февруари 02, 2009, 20:52:09 pm »
Отиди на доктор след 15 дни на мен така ми каза доки
« Отговор #23 -: Февруари 02, 2009, 22:37:30 pm »
garga,ами странно се чувствах,така както предния път само че в по-лека форма.Например на моменти както си вървя или си седя и ми се завива свят така сякаш чак потъвам!Или пък веднъж ми се прияде едно нещо и чак ми се прирева,защото нямаше как да го купим в този момент на нощта! :lol:И другото странно-аз не обичам много месо,а последната седмица мръвките във фризера свършиха(а имаше и от миналата година чак)Само месо и месо и пак месо...като хищник съм!Аааа....и сънувах,че съм в гората и изкачвам едно нагорнище и като се поглеждам-цялата полазена от калинки! :lol:Само за информация-предния пут преди да разбера,че съм бременна,сънувах яйца на мравки! :lol:И тогава така заподозрях...абе аз съм чисто откачена работа!
« Отговор #24 -: Февруари 03, 2009, 09:04:32 am »
Мармодке, на сто процента има бременност при всички е така, отначало е бледа, а след това ярка втората чертичка, този страх ми е толкова познат, че не ми се говори, но все пак сложи розовите очила и дано всичко е наред.

Моята енергия за живот!
« Отговор #25 -: Февруари 03, 2009, 09:30:12 am »
честито и от мен, мила :bighug:! тъй като нетърпението ме изгаряше и аз си направих теста доста раничко. втората чертичка беше толкова бледа, че почти не се виждаше - забелязваше се след мноооооого дълго взиране. даже таткото каза, че си въобразявам и аз взех, че му повярвах! е, след няколко дни нямаше съмнение...
*

Isidimi

• **
  • 81
  • никога не губи кураж
« Отговор #26 -: Февруари 03, 2009, 12:53:41 pm »
  Честито и на двете мами, много се радвам като чета такива хубави вести, защото знам, че се чувствате на седмото небе и аз самата се изпълвам с щастие! Пожелавам Ви, всичко да е наред и много приятни емоции... :bori_021: :bori_022: 
« Отговор #27 -: Февруари 03, 2009, 17:06:56 pm »
Честито и от мен :D.Моят първи тест също беше с много бледа втора черна в деня на очакваната менструация.Но след една седмица стана същата като контролната :)
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #28 -: Февруари 03, 2009, 17:13:33 pm »
elena763 Честито пожелавам ти леки и безпроблемни  :cloud9: :D
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #29 -: Февруари 03, 2009, 19:53:23 pm »
Ех, че много бъдещи мами има тук ! Браво, момичета !!! Лека бременност на всички вас ! Дано и нас ни заразите !
 :D
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #30 -: Февруари 06, 2009, 20:45:19 pm »
Здравейте, и аз вчера си направих два теста и показаха бледа чертичка.Зарадвах се много,но с леко притеснение,защото преди това имам два мисет.Пия в момента утрогестан понеже имам леко зацапване,а е рано за да отида при моя гинеколог.Какво ще ме посъветвате да отида или да поизчакам малко?
*

denisa

• 2681
« Отговор #31 -: Февруари 06, 2009, 20:48:54 pm »
Щом имаш зацапване заминавай на лекар.Утрогестана е по-добе да го слагаш вагинално,но задължително отиди на лекар.Успех :D
« Отговор #32 -: Февруари 06, 2009, 21:17:35 pm »
А Утрогестана вагинално само вечер ли се слагат и по колко,че съм забравила а и съм много притеснена.
*

denisa

• 2681
« Отговор #33 -: Февруари 06, 2009, 21:27:58 pm »
 това е индивидуално само лекар може да ти каже по колко да слагаш.
« Отговор #34 -: Февруари 06, 2009, 21:45:50 pm »
flory,отивай на лекар възможно най -скоро.Почивай повече.
*

миг

« Отговор #35 -: Март 07, 2009, 15:18:41 pm »
:lol: ама наистина прекаляваш  :wink:
теста си го направила раничко или си имала късна Овулация! Не го мисли много - ще става все по ярка!
Иаз мисля че е раничко и затова е бледа чертичката след няколко дни ще е много по-изразена ще видиш.Успех този път дано всичко е наред :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
:)и аз мисля че може би ерано ,аз си направих тест след пет дни отмц ипак ми се гледа бледа успех навсички
*

миг

« Отговор #36 -: Март 07, 2009, 15:28:00 pm »
 :oops:моля пишете защото мие доста притеснено да има наистина бебче ако е така ок
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #37 -: Март 07, 2009, 15:55:16 pm »
Тихичко честито и от мен  :bighug: и дано всичко този път да е ок и тна финала да гушнеш своето бебче! Сега почивай повече и иди на доки да те види! Започвай да се радваш-лошите неща са останали зад гърба ти! СТИСКАМ ПАЛЦИ МНОГО МНОГО МНОГО!!!
« Отговор #38 -: Март 13, 2009, 09:58:33 am »
Здравейте и от мен!Вчера сутринта и днес също си направих тест за бременност и се появи втора черта ,която едвам се забелязва-коколих се доста за да я видя :lol: но определено има нещо!Закъснява ми с 3 дни и мн.ме е страх,защото съм с два спонтанни аборта и не знам...имам изписана терапия с фраксипарин,имуновенин и ако съм бременна трябва да започна с това възможно по-бързо!Само да кажа,че нито ме болят гърдите нито ми се гади-нищо!
« Отговор #39 -: Март 17, 2009, 12:50:37 pm »
И аз имах бледа втора черта на ШЧ, а на втория тест от друга марка, който правих успоредно - изобщо нямаше, след няколко дни пак беше бледа и после пак... накрая се оказа извънматочна. Така че, въпреки стреса, според мен правете тестове докато не стане хубава червена черта, иначе - на доктор, ама читав.