0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Втора бледа черта?
« -: Февруари 02, 2009, 16:25:00 pm »
Здравейте на всички!Отдавна ползвам ову-календарчето тук и само четях из форума...но сега се престрашавам!Трета година се опитваме за бебче като мин.година през юли имах мисед в 12 г.с. :(Тежко го преживях,но....
Та сега към проблема-дойде ми миналия месец на 3-ти.Помня датата на единствения ни опит през този месец-16 януари.Сега от седмица някъде започнах да се чувствам странно и в събота следобяд направих тест Престо,лента...ами появи се съвсеееееееем лека и бледа втора черта,даже си помислих,че си въобразявам...Вечерта направих Шуър чек-там същата работа!Вчера сутринта-отново тест разбира се и чертата сякаш се виждаше малко повечко от предния ден,но определено е там,дори мъжа ми я видя и го потвърди!Днес също правих сутринта и отново бледа черта,но се вижда...и майка ми и колежката ми я видяха....така че няма да е от болния ми мозък,пълен с въображение! :D
Дали според вас тестовете могат да сгрешат?Незнам как да тълкувам толкова светла и бледа чертичка-все пак ги започнах дори 1-2 дни преди закъснението!Незнам какво да мисля и чак ме е страх да се зарадвам вече!
Предварително ви благодаря на всички,защото знам,че поне ще съм го споделила...
Re: Втора бледа черта?
« Отговор #1 -: Февруари 02, 2009, 16:27:44 pm »
Забравих само да спомена,че цикъла ми е редовен-на 28 най-много 30 дни...вчера и оня ден доста ме заболя корема,но днес нямам подобни оплаквания..
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #2 -: Февруари 02, 2009, 16:30:22 pm »
Щом има 2-ра черта си си бременна  :D И този път успех до края!
Кога е бил мисседа? Минали ли са поне 3 месеца от тогава?
*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
« Отговор #3 -: Февруари 02, 2009, 16:31:07 pm »
Мармодка,освен тихичко честито да ти кажа :wink: и много да се пазиш!
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
« Отговор #4 -: Февруари 02, 2009, 16:32:15 pm »
Беше на 2 юли 2008...а всъщност на тогавашната ми бременност,терминът беше днес... :?Егати съдбата...
*

!!!

• 1495
« Отговор #5 -: Февруари 02, 2009, 16:37:40 pm »
Беше на 2 юли 2008...а всъщност на тогавашната ми бременност,терминът беше днес... :?Егати съдбата...
Минало е доста време от тогава и неможе да ти дава фалшив тест! Супер миличка - бременна си!!! Ще ти стискам палци този път да е успешен!

П.С. знам какво е! аз лично преживях миссед и имах кюртаж ноември месец.
« Отговор #6 -: Февруари 02, 2009, 16:39:22 pm »
marmodka ,бременна си,няма съмнение.Стискам палци този път всичко да е наред.
« Отговор #7 -: Февруари 02, 2009, 16:44:29 pm »
Много съм ви благодарна момичета!И продължавам с тъпите въпроси... :DМиналия път теста ми отчете много ясна и червена втора черта още в деня,в който трябваше да ми дойде,но защо сега е таака бледа по дяволите....то вярно,че всяка бременност е различна ама пустите ми притеснения,какво ли не ми минава през главата сега...ама пък не един ами няколко теста с такива чертички..оффф прекалявам,знам...
*

!!!

• 1495
« Отговор #8 -: Февруари 02, 2009, 16:47:28 pm »
 :lol: ама наистина прекаляваш  :wink:
теста си го направила раничко или си имала късна Овулация! Не го мисли много - ще става все по ярка!
*

!!!

• 1495
« Отговор #9 -: Февруари 02, 2009, 16:48:46 pm »
Забравих да кажа че аз имам 2 бременности и при двете беше различно! Първия път теста беше положителен чак след закъснението, а втория път няколко дена преди закъснението! Така че спокойно
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #10 -: Февруари 02, 2009, 16:55:55 pm »
:lol: ама наистина прекаляваш  :wink:
теста си го направила раничко или си имала късна Овулация! Не го мисли много - ще става все по ярка!
Иаз мисля че е раничко и затова е бледа чертичката след няколко дни ще е много по-изразена ще видиш.Успех този път дано всичко е наред :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #11 -: Февруари 02, 2009, 17:02:00 pm »
Ами няма да е от късна овулация,защото датата,на която правихме "кекса" беше 16-ти...през другото време нищо не сме правили,тъй като нямахме възможност.Каквото е станало,е станало тогава!Ай стига бе-толкова време се мъчим и сега от веднъж ли... :lol:
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #12 -: Февруари 02, 2009, 17:09:46 pm »
Това че сте правили кекса на 16 не е гаранция че точно тогава си забременяла доколкото съм чела сперматозоидите при добра среда могат да живеят до 48ч. така че е възможно да е станало на 17 или 18  :D.Абе когато и да е станало дано всичко е наред :lol:
« Отговор #13 -: Февруари 02, 2009, 17:13:00 pm »
Значи съм добра среда.... :lol:
*

!!!

• 1495
« Отговор #14 -: Февруари 02, 2009, 17:18:50 pm »
Дени изпревари ме  :wink:
По някои дебели книги пише че оцеляват с дни (4,5,6 дни)
*
« Отговор #15 -: Февруари 02, 2009, 17:26:47 pm »
Браво marmodka! Само така мила, повличай краче :)
ЧЕСТИТООООООООО!!! И да се пазиш много :)  :pink_dust_1:

« Отговор #16 -: Февруари 02, 2009, 18:04:44 pm »
Сегаааа,без да ми се карате щот ще си призная нещо,което току-що направих!Отидох и си купих още тестове и сега направих единия-ами чертичката е по-наситена от предните и вече не е нужно чак да се кокоря,за да я видя!Чисто розовка си е миличката!Бледичка ама розовка-виждам си я и си е моета!хахахахах...Майка сега ми каза да не препикавам тестове постоянно щот ще свършат в аптеката ама ще си го правя на воля!Само се моля вече всичко да е наред,да си е в матката и да не става като предния път!Повярвайте ми много ме е страх!Ама кво се каня и аз,нали трябва и доктор да потвърди!А кога предлагате да ида?
Ей ще ви провлача крачета само да съм бременна!Ще ви дръпна яко и няма да ви пусна! :lol:
*

!!!

• 1495
« Отговор #17 -: Февруари 02, 2009, 18:07:49 pm »
 :lol: :lol: :lol: направо си ме разсмя! Аз съм същата " пристрастена към тестове" и не сме само ние...
Надявам се сега вече да си по-спокойно ииии мнооогоооо да влачиш крачета  :wink:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #18 -: Февруари 02, 2009, 18:12:51 pm »
marmodka,честито и от мен дано този път да стигнеш до края успешно и безпроблемно.И стига допълнително си се шашкала,спри да правиш нест след тест,успокой се ,пази се и си почивай,иди другата седм.на лекар и дано всичко да е ок.Силно ти стискам палци и пиши като посетиш лекаря си.И пак ти казвам зарежи вече тестовете,ясно е чертине са две,създаваш си сама напрежение.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
« Отговор #19 -: Февруари 02, 2009, 18:53:38 pm »
Честито  дано този път да стигнеш до края успешно и безпроблемно!
Леки 9 месеца :crossfingers: :crossfingers: :babyflips: