Здравейте на всички!Отдавна ползвам ову-календарчето тук и само четях из форума...но сега се престрашавам!Трета година се опитваме за бебче като мин.година през юли имах мисед в 12 г.с. :(Тежко го преживях,но....
Та сега към проблема-дойде ми миналия месец на 3-ти.Помня датата на единствения ни опит през този месец-16 януари.Сега от седмица някъде започнах да се чувствам странно и в събота следобяд направих тест Престо,лента...ами появи се съвсеееееееем лека и бледа втора черта,даже си помислих,че си въобразявам...Вечерта направих Шуър чек-там същата работа!Вчера сутринта-отново тест разбира се и чертата сякаш се виждаше малко повечко от предния ден,но определено е там,дори мъжа ми я видя и го потвърди!Днес също правих сутринта и отново бледа черта,но се вижда...и майка ми и колежката ми я видяха....така че няма да е от болния ми мозък,пълен с въображение!
Дали според вас тестовете могат да сгрешат?Незнам как да тълкувам толкова светла и бледа чертичка-все пак ги започнах дори 1-2 дни преди закъснението!Незнам какво да мисля и чак ме е страх да се зарадвам вече!
Предварително ви благодаря на всички,защото знам,че поне ще съм го споделила...