Благодаря на всички! Джази благодаря за инфото! Надявам се че за малко ще е е в първа градска, аз до колкото разбрах го местят защото вече е достатъчно добре, но в същото време все още е на антибиотик и трябва да стои в болница докато му спрат антибиотика. И по мои сметки ако няма усложнения едва ли не в сряда или четвъртък би трябвало да си го вземем, но това са си мои предположения, ще видим утре какво ще ми кажат.
А днес съм много доволна защото успях да убедя нервната и супер нелюбезна служителка в общината, да набере един телефон и да ми каже ЕГН-то на Стефко, защото ми го искат от болницата, а в същото време акта му за раждане не е готов.
Ели не я знам дали е в "бебешкия пубертет" или не, ама като гледам май тия номера ги прави само в къщи защото от яслата не са се оплаквали, а и снощи като дойдоха съседчетата на гости и нямаше тръшкане и реване. Аз лично съм избрала да я игнорирам като ми се тръшне на земята, ама свекърва ми веднага тича да я вдига че да не изстинело детето на плочките, баща и пък се изнервя като и слуша писъците и вообще настава една семейна идилия в къщи, че не е за разказване. Сега нямам търпение да изпишат малкия че да сменим бабите, не че и майка ми няма да ми прави наопаки, ама на нея по мога да и се навикам.
mimi26, незнам какво да ти кажа и Ели не беше и все още не е от спящите ама чак през половин час да се буди и то нощем...