fatalwoman, не се отказвай от пункцията,шанс има и само с една яйцеклетка,а при теб ще са повече,ще видиш.Много късмет,както и на всички други момичета,преди и след трансфер.
f___Съжалявам много,в момента едва ли нещо или някой може да те успокои,разбирам те напълно и ти пожелавам,да си върнеш много скоро, вярата и надеждата и да продължиш борбата.
Момичета,аз съм много объркана.На 11-ти ден от трансфера , когато трябваше да направя кръвен тест,вече бях с леко кървене,въпреки това резултата беше: чхг-16.Д-ра ми каза, че е ниско ,но и малък шанс да има ,трябва да се борим,а и лигавицата ми била високо според него.Вклчи ми и естрофем с утрогестана и каза да лежа и да направя отново тест ,след един ден.През този ден обаче,нито лежането,нито терапията за задържане спря силните кръвоизливи,бях и с адски болки.Когато направих втория тест, бях сигурна,че е отрицателен,но се оказа ,че чхг е 57.Питам д-ра,как е възможно след всичко ,което ми изтече такъв резултат и той обясни,че се случва понякога, защото падало нивото на хормоните и идвал цикъл,а от друга страна ембриона се "бори" да се задържи.Освен това на този етап каза,че не се знае къде е ембриона,което може да значи и извънматочна
.Препоръките са, да повторя теста в петък,но вече откачам,защото не спира да ми тече и съм с непрекъснати кръвоизливи.Днес не издържах и направих уринен,който беше отрицателен.Преживях си неуспеха вече няколко пъти, с интервали от малките искрици надежда,след кръвните тестове,но такава вече не остана.Незнам как ше дочакам петък,мисля ,че хормоните,които продължавам да пия,предизвикват обилното кървене, което не спира,зашото със сигурност,това не е нормален цикъл.Извинявам се,стана много дълго,но съм адски объркана наистина и незнам какво ми се случва.