fatalwoman, аз също мисля, че ще има добри яйцеклетки. Нивото на Е2 е около 200 на узряла яйцеклетка. При мен на 10-ти ден беше 1046 и извадиха 8 яйцеклетки, 5 от които се оплодиха. Така че при теб би трябвало да се оплодят около 4 яйцеклетки, още повече че утре може Е2 да е по-високо.
При мен цетротида го включиха на 5-ти ден и Е2 продължи да се повишава.
Успех, миличка!
Ето ме и мене момичета,най-накрая пак заедно...ама само дето нося кофти новини(чудесен подарък за рожденния ми ден )Така 14ти ден съм със лека хиперстимулация,18 фоликула - доки очаква около 15 яйца,кр изледвания - добри,хормоните - все още мн високи,снощи бихме Прегнила,утре сутринта ми е пункцията на месна упойка,трансфер - няма да има поради риск от хиперстимулация заради високите нива на ФСХ...ще ми оплодят яйцата и ще ги замразят,ЕТ ще е вероятно след месец....след като се наревах и хълцах цяла нощ,днес ме е обзела апатия до Бога....
На всички които продължават по план - успех,стискам палци момичета
Фибо, само не се натъжавай, моля те! По-добре така, отколкото да си навредиш. Освен това нали ще ги замразите, значи не е на вятъра стимулацията. От толкова много фоликули, със сигурност ще оживеят доста оплодени яйцеклетки при размразяването.
За РД те разбирам, защото и аз имам след десетина дни, а такъв ужасен подарък си направих........ Но какво да се прави, такъв е животът! Желая ти късмет и ти стискам палци!