0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте! Аз се завърнах следобед , но имах работа и затова пиша чак сега. На пети ден от стимулацията имаме фоликулчета - 8бр.- 12мм, 3 или 4 бр. - по 7 -8 мм. Лигавица - 6,6 мм. Продължавам с Пурегон 100 + 100. Д-ра включи и Мерионал 75. ЛХ = 0,86 , Е2 = 306 . Малко е ниско Е2 , според док. Може би ,заради това включи и Мерионала. На ден 7 отново съм на хормони и вливания на Имуновенин и Интралипид.Пимпа, браво !Snow-white , по принцип зная , че не е добре да се пие аспирин преди пункцията , заради риска от кървене.Предполагам обаче , че еднократно приет няма да е проблем.ellenicka , предполагам , че е рано още ! Изчакай още някой ден и повтори теста. И не спирай лекарствата!
Здравейте момичета!Аз днес много сглупих - отидох да си направя кръвен тест.Днес ми е 10 ти ден след ЕТ. И направо ще умра......ЧХГ - 0,14. Не мога да го понеса. Знам,че е рано,но все се надявах....
Благодаря ви , момичета! Сега да питам нещо друго - Патрона на Пурегона беше от 900 единици. Тази вечер сложих последната инжекция от този патрон. Вътре в него , обаче има още разтвор. Не е възможно да съм пропуснала доза и винаги си нагласям точно писалката. Останалия разтвор да го изхвърлям ли ? Той да не би да е сложен в повече , за да има за пробване на игличките ?
Здравейте,мацонки Фаталче на теб кога ти е следващото ехо?