Cream,според мен пък не е нужно чак такова наливане - и аз на първия си опит не знаех колко точно трябва да пия и се бях наляла с вода,та едвам стисках и съответно едвам се добрах до магарето от зор
,докторите като ме видяха веднага ме качиха и погледнаха мехура на ехо - оказа се,че прекалено издут е бил наистина,та преди да почне трансфера ме "облекчиха" малко чрез катетърче
Сега на третия опит лекаря ми ми беше казал - няма нужда даже да се наливаш с вода - пита ме сутрин какво пия като стана - казвам едно кафе, и фреш си правя обикновено - той каза - ами изпий си ги тях и повече няма нужда да пиеш нищо,то си се събира в мехура достатъчно. Трансфера ми беше около 1-2 часа след като тръгнахме от вкъщи ,и наистина без нищо друго да съм пила освен кафето и фреша,докато минат тия 1-2 часа мехура ми се беше напълнил колкото трябва - а аз от друга страна не се притеснявах дали няма да се изпусна
, а и 30-40 минутното лежане след трансфера така ми мина по-спокойно,без да се пристисквам от зор за тоалетната - е,ходеше ми се,но поносимо
Но пък ако инструкциите на твоя лекар са изрично да изпиеш еди си какво количество вода,естествено ще си слушаш и изпълняваш тях - аз просто споделям моят опит,с което исках да те успокоя,че не е необходимо да умираш за тоалетната за да ти е пълен мехура колкото трябва. Искрено ти желая успех в процедурата!