0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Цитат на: an_manisto в Февруари 02, 2009, 17:46:44 pmЗдравейте момичета,и аз започвам второ ИКСИ,успех на всички и много в петък съм на док да видим откога почваме -отново.Успех на всички
Здравейте момичета,и аз започвам второ ИКСИ,успех на всички и много
Еми това е - почнах и аз днес - 3х75 Гонал до неделя и тогава вече ще гледаме кое как и защо. Иначе се пишех много курназ, но все пак реших да не си правя сама Гонала, че ме посъветваха да не ползвам и трите разтворителя. И ме е страх да не объркам нещо.
Абе не от самото боцкане ме е страх, а да не счупя или разлея нещо. Знаете ли вие, че съм председател на кръжока "ръцете ми пречат" .
Иначе, и от мен успех на всички и най-малко по две да си родим тази година!!!
Fibo, според мен само твоя док може да ти каже кое по колко, кога, къде и как да слагаш. Всичко е много индивидуално и зависи от развитието на фоликулчетата и хормоналните изследвания по време на стимулацията. За Суперфакт чувам за пръв път /иначе звучи многообещаващо! /.
Момичета, моля ви не се хилете, но аз да си питам.В лека стимулация съм с три фоликула около - 15-17 мм.Мога ли да си ги спукам при секс. :oops:Да не отидат зян.