0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Седмична тема 02.02.- 08.02.
« Отговор #60 -: Февруари 04, 2009, 08:07:27 am »
Добро утро и от мен:)
Да не тормозите много шефовете си днес и да сте послушни:):):)

Хайде...днес кафето от мен :P
*
« Отговор #61 -: Февруари 04, 2009, 08:26:31 am »
Добро утро!  :D

Болничките бързо да се възстановяват!

Аз снощи не можах да спя - въртях се като шугава до 2 часа  :lol:. Пълнолуние ли имаше, какви сигнали получих, незнам  :lol: Барем едно филмче да бях изгледала  :lol:
А тази сутрин очите си не мога да отворя и сега пия второ кафе - но ефект няма  :lol:

Вчера имах работа за целия китайски народ, освен това баш шефа и една от заместничките му ме ядосаха. За капак следобед и една колежка ми вдигна кръвното и то пред няколко души  :x Единия колега, който присъстваше, вика - Абе Ели, никога не съм те виждал такава  :lol:  Викам му - аз съм зодия Близнаци бе - в даден момент не знаеш кое от близначетата е доминантно - добричкото или лошичкото :lol: Но аз що-годе запазих самообладание и само две-три приказки й рекнах .. :?
Но днес ... съм ссссссссссссс - зодия Змия  :lol:
Ще я направя оная на пух и прах. Колкото съм кротка и добричка, толкова съм и чумичка  :wink: Настъпят ли ме ... хапя зле  8)

Сега ще бачкам, че ме чака работа днес освен за китайския, и за японския народ   :lol:

Хубав и успешен ден на всички!  :D

« Последна редакция: Февруари 04, 2009, 08:28:04 am от Еli »
*
« Отговор #62 -: Февруари 04, 2009, 09:17:42 am »
Good Morning!

Хахаха, чак си представям Фъстъка как фучи из коридорите на училището яхнала метлата, хахаха  :lol: :lol: :lol:
Аз съм нещастна!У дома ми прилагат сексуален тормоз!Ама тоя път не е палмата, а тази скумрия от снимките долу.Много ми е чудно как може толкова силно да искаш нещо, което дори не го знаеш какво е.Само ме дебне да я погледна и почва да скимти, да си залепя опашката за бутчето и да си дава дупето.Пък аз да се чудя какво да го правя....Чувствам се употребена!Ай да и минава вече, че не се издържа! :lol: :lol: :lol:

« Отговор #63 -: Февруари 04, 2009, 09:19:40 am »
Ей,каква е тази зараза дето ни е обхванала всички,бач,бач! :(Прибирам се като парцал,ни комп,ни мъж,само гледам да се докпам до леглото :)
 :balk_126:
Ха сега Добро утро!
Тази сутрин Лисанчо рано е излязъл от барлогата си,бравас :D,и кафенце и екстри.... :balk_47:
[/img]
Какъв глад ме гони от сутринта :lol:
Успешен ден на всички!
« Отговор #64 -: Февруари 04, 2009, 09:22:34 am »
Ама къде са ми палачинкитеееееееееееееее :x

Я сега да видим!
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #65 -: Февруари 04, 2009, 09:49:31 am »
Аз пък днес ще мързелувам и ще пазя леглото - по предписание на док и мъжа ми.
Вече съм по-добре, ама нали съм патица.. ако си бях почивала в деня след инцидента досега щях да съм забравила за него, ама аз - не - на работа - едвам ходех ама се замъкнах и пъшках и охках цял ден, ама работих... Е затова вчера пак бях при док, щото корема ми се изду, почнаха да ме обливат едни топли и студени вълни и да ми омекват колената и се шашнах. Засега всичко е ок - ще се оправя.
*
« Отговор #66 -: Февруари 04, 2009, 09:52:32 am »
 Добър ден и от мен!

И аз ще прекарам няколко дни вкъщи. Зарекла съм се вече да не се правя на герой, а да си карам болестите под одеалцето.

Хубав ден на всички!
« Отговор #67 -: Февруари 04, 2009, 09:58:53 am »
Здравейте и от мен! :D
Минавам за малко, за да кажа че съм жива и здрава, но имам мноооого работа и не остава време за чат! 8)

Не се оплаквам, само споделям :lol: :lol: :lol:, че да не образувам притеснения на ч.......е и за да не почнат да ме издирват с Интерпол! :lol: :P

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #68 -: Февруари 04, 2009, 10:17:32 am »
Добро утро и от мен.
Всички списващи тук и работещи същевременно - ей хора, здравето ви е по-важно от работата. Стига сте се правили на герои, боледувайте си в къщиту. Че освен да взма от свеки една тиква и да ви раздавам тиквени медли друго няма да получите. Аааа - ще наказвам вече. И за Миси и за Елфито се отнася. Други имаше ли? Ако има и за тях, ама ха.
Айде спокоен ден и да оздравявате!
*
« Отговор #69 -: Февруари 04, 2009, 11:32:16 am »
Хелоууу, дами!
Хубав ден желая на всички!
На болните бързо възстановяване, на работните - да наваксат до обяд и следобед да се отдадат на лежерно чатене  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #70 -: Февруари 04, 2009, 11:52:46 am »
Good Morning!

Хахаха, чак си представям Фъстъка как фучи из коридорите на училището яхнала метлата, хахаха  :lol: :lol: :lol:
Аз съм нещастна!У дома ми прилагат сексуален тормоз!Ама тоя път не е палмата, а тази скумрия от снимките долу.Много ми е чудно как може толкова силно да искаш нещо, което дори не го знаеш какво е.Само ме дебне да я погледна и почва да скимти, да си залепя опашката за бутчето и да си дава дупето.Пък аз да се чудя какво да го правя....Чувствам се употребена!Ай да и минава вече, че не се издържа! :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Фъстъка днес е в змийска премяна, яхнал метлата и хапе наред  :lol: :lol:

Абе Мимс, то бива бива съвпадения при нас, но това вече на нищо не прилича  :lol:
Теда и Пуфа по едно също време разгонени  :lol:  :lol: Хахаха  :lol: Е нЕма такъв случай в историята  :lol: :lol: :lol:
Пуфа три вечери така виеше, че ме е срам от съседите   :lol: А как си търка дупето де що види телце  :lol:
Но днес определено е по-добре  :lol: Разгеле  :lol: Айде влечение към мъжкото разбирам, ама двете все пак сме от женски пол  :lol:
*
« Отговор #71 -: Февруари 04, 2009, 12:52:38 pm »
А животните като са разгонени, мамите и те ли се разгонват  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #72 -: Февруари 04, 2009, 12:54:20 pm »
А животните като са разгонени, мамите и те ли се разгонват  :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: В моя случай имаше нещо такова  :oops: :lol:
*
« Отговор #73 -: Февруари 04, 2009, 13:05:17 pm »
Ми и ние с Теда 'цъфнахме' с разни роднини от женски пол по едно и също време   :lol:
*
« Отговор #74 -: Февруари 04, 2009, 13:09:50 pm »
Значи Ели е лесна, не я мисля нея, Дидо да му мисли, обаче Мимс - горко и на палмата ти  :lol: :lol:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #75 -: Февруари 04, 2009, 13:41:10 pm »
Ама тя на русата опасност палмата и отдвана не е жива. Умря милата.

Лятото във Варна поставят доста палми из града.И доста големки са. Да го имаш предвид де:)Палатки разбрах доста хора имат, ще ти услужи някоя ссссссссссссестра.
*
« Отговор #76 -: Февруари 04, 2009, 13:43:14 pm »
Ква палатка за нея, у нас на терасата  :lol: :lol: :lol:
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #77 -: Февруари 04, 2009, 13:51:23 pm »
Good Morning!

:lol: :lol: :lol: Фъстъка днес е в змийска премяна, яхнал метлата и хапе наред  :lol: :lol:

Абе Мимс, то бива бива съвпадения при нас, но това вече на нищо не прилича  :lol:
Теда и Пуфа по едно също време разгонени  :lol:  :lol: Хахаха  :lol: Е нЕма такъв случай в историята  :lol: :lol: :lol:
Пуфа три вечери така виеше, че ме е срам от съседите   :lol: А как си търка дупето де що види телце  :lol:
Но днес определено е по-добре  :lol: Разгеле  :lol: Айде влечение към мъжкото разбирам, ама двете все пак сме от женски пол  :lol:

гледам, че са ви разгонени любимките, дали можем да си ударим 1 среща, че моя е целогодишно разгонен  :lol: :lol: :lol:, къде ръката ми, къде, леглото си, къде, едни пантофи с формата на мишки.... изобщо, квото докопа  :lol: :lol: :lol:
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*
« Отговор #78 -: Февруари 04, 2009, 14:47:45 pm »
Good Morning!

гледам, че са ви разгонени любимките, дали можем да си ударим 1 среща, че моя е целогодишно разгонен  :lol: :lol: :lol:, къде ръката ми, къде, леглото си, къде, едни пантофи с формата на мишки.... изобщо, квото докопа  :lol: :lol: :lol:

ха-ха и моя така-колко плюшени играчки на малката изгоряха-първо ги оправя после ги прави на парчета :lol:
*
« Отговор #79 -: Февруари 04, 2009, 15:36:22 pm »
Е не, ние не сме почнали да търмъчим играчките, т.е. търмъчим ги по обичайния начин-мятаме ги и ги гоним. :lol:
Просто горката е станало болезнено чувствителна.Нощем се гушкаме двете и ако случйно докато я гушкам и бутна дупето, дори и да спи скача, почва да прави едни стойки и да скимти.Дет се вика на малко нецензуриран език-..... и се, та две не вижда  :lol: :lol: :lol: