0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Време е за още сбъднати желания ! (02.02-08.02)
« Отговор #320 -: Февруари 06, 2009, 11:36:10 am »
Мили момичета,идвам при вас!Снощи направих спонтанен аборт и съм съсипана-вече ми е втори....нямам сили да продължа!Знам,че не можете да ми помогнете,но поне да си го кажа на някого...
« Отговор #321 -: Февруари 06, 2009, 11:46:53 am »
Ооооо, миличка, толкова съжалявам!!!!!!!!!!!!! :bighug: В момента наистина никой неможе да те успокои.....Разбирам те напълно, но ти трябва време и след това ще продължиш напред.... Защо трябва да се случват такива неща!!!!?????
А доки каза ли ти след първия аборт ако забременееш да взимаш някакви лекарства?
Мнго момичета тук са минали през това и след това са имали здрави бебчета, моля те само не се отчайвай!!!!!! Надежда винаги има.... И аз се стархувам... Но не спирам да опитвам...
« Последна редакция: Февруари 06, 2009, 11:52:52 am от Надеж »

*
« Отговор #322 -: Февруари 06, 2009, 12:33:11 pm »
Миличка Мармодка  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Другият път всичко ще е наред, ще видиш ... не се отчайвай  yahoo_17 ще имаш късмет.

Криска, ако три трябва инфо за сватбата, питай ще давам телефони, адреси всичко :)

Гучи, пак ще ловуваме скоро мила :))) Горе главата ;)

Цун

*

Isidimi

• **
  • 81
  • никога не губи кураж
« Отговор #323 -: Февруари 06, 2009, 12:45:50 pm »
Здравейте! Съжалявам  marmodka, че те сполетя това нещастие..иска ми се да ти кажа нещо силно, за да ти помогна, но единственото което ми идва е да те гушна и да ти кажа, че следващият път, всичко ще бъде наред и след всяко зло, най- сетне идва и хубавото..с теб сме и моля те, не губи вяра... :bighug: 
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #324 -: Февруари 06, 2009, 12:46:10 pm »
Мерси за пожеланията милички! Ще ви държа в течение как върви подготовката и ще питам за съвети!

Мармодка каквото и да ти кажа ще е малко...За това те прегръщам силно и искам да взема част от болката ти! Мой личен съвет е да си направиш пакета изследвания който се прави след няколко аборта. При мен проблема се намери там!

*
« Отговор #325 -: Февруари 06, 2009, 12:47:47 pm »
Привет! Докато стигна до края и то станало обяд! А мен такъв глад ме гонииииииии....
Нещо не ми е добре от снощи - гадеше ми се и не  вечерях. Днес пак се събудих с гадене - ама поне съм гладна де  :D. Сега ще мушна един хамбургер /не съм яла таквоз чудо от години/ и после ще видим.
Успех на всички в лова.
Хайде някоя хубава новина да чуем?!
*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
« Отговор #326 -: Февруари 06, 2009, 12:48:09 pm »
Миличка марамодка,така съжалявам,гушкам те и остава вярата,че следващият път такова нещо няма да се случи! :bighug: :bighug: :bighug:
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
*

Isidimi

• **
  • 81
  • никога не губи кураж
« Отговор #327 -: Февруари 06, 2009, 12:51:16 pm »
 Криска, аз на 26.04.съм решила да правя църковна сватба, защото милото не бе кръстено и така и не направихме..надявам се, че след това и за мен ще изгрее слънце и ще имам повече късмет и ++...а иначе ти пожелавам да е всичко наред при теб и освен, да бъдеш най щастливата булка на света и много любов и дотогава ++  Отивам на обяд...до после..
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #328 -: Февруари 06, 2009, 12:54:05 pm »
Криска, аз на 26.04.съм решила да правя църковна сватба, защото милото не бе кръстено и така и не направихме..надявам се, че след това и за мен ще изгрее слънце и ще имам повече късмет и ++...а иначе ти пожелавам да е всичко наред при теб и освен, да бъдеш най щастливата булка на света и много любов и дотогава ++  Отивам на обяд...до после..

Ето че станахме 2 булки  :D -аз в събота ти в неделя! Коя църква си избрахте?
« Отговор #329 -: Февруари 06, 2009, 13:15:18 pm »
Мармодка много съжалявам мила  :bighug: Консултирала ли си се с лекар след предния аборт - на какво може да се дължи? Ако не си направи го, да ти се случи два пъти не е добре, трябва да откриети причината. Много силно те прегръщам, бъди силна трябва да се пребориш с това, просто не трябва да се отказваш  :balk_21:

Две булки си имаме :D ех, че хубаво - аз като се сетя за моята сватба и ми се иска пак да си направя :lol: Много хубаво изживяване е, ще чакам новини по подготовкта, всичко свързано със сватбата е много вълнуващо :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

нерито

• 217
  • Виждаме така, както гледаме ...
« Отговор #330 -: Февруари 06, 2009, 13:26:15 pm »
Мармодка горе главата миличка. На мен ми се случи същото декември, аз още като сподели по-горе, че на втория път чертата ти е била по-слаба, усетих, че нещо не е наред, но не исках да те безпокоя. Трябва да не се поддаваш на падение на духа мило. Изживей страданието си до дупка и започни на чисто след известно време.

И само да ти кажа, че и на мен все още не са ми правили пакета изследвания, защото ми беше за пръв път и док не иска да избързваме. Но ми предписа след овулацията да пия Утрогестан (прави лигавицата на ендометриума по-благоприятна за закрепянето на плода). Имам приятелка на която и се е случвало много повече от два три пъти. В никакъв случай не се отчайвай.

И още нещо,  както ти казаха всички останали, непременно отиди на преглед и предприемайте превантивни мерки.

Много те прегръщам и знам точно как се чувстваш, защото бях така през декември.
 :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #331 -: Февруари 06, 2009, 13:31:39 pm »
Ейй че много сме писали тези дни докато намеря последния списък върнах 4-5 страници назад :wink:
ОЧАКВАЩИ    
  25.01 - beb4o    :bfp: preggo       
  1.02  - Jael     :bfp: preggo                   
  07.02. - Iliana2311    :bfp: preggo               
  9.02  - Надеж       :bfp: preggo       
  10.02  - rrrosi      :bfp: preggo
  14. 02 - Smile_baby      :bfp: preggo
  17.02 -  Marina75   :bfp: preggo

ЛОВУВАЩИ

djina76      :cuddle: :sperm2: :eggsperm:     
   tangra       :cuddle: :sperm2: :eggsperm:     
   rositka13     :cuddle: :sperm2: :eggsperm:   
   rouzi-anna     :cuddle: :sperm2: :eggsperm:   
   angel78        :cuddle: :sperm2: :eggsperm:   
   eveita         :cuddle: :sperm2: :eggsperm:   
   isidimi       :cuddle: :sperm2: :eggsperm:   
   fibo           :cuddle: :sperm2: :eggsperm:   
   rashi           :cuddle: :sperm2: :eggsperm: 
   jasmin_veni    :cuddle: :sperm2: :eggsperm:         
   Kremoni            :cuddle: :sperm2: :eggsperm:
   Sof               :cuddle: :sperm2: :eggsperm:
   vulpecula_m      :cuddle: :sperm2: :eggsperm:
   Калинкаа        :cuddle: :sperm2: :eggsperm: 
   malkoto_dqvolche   :cuddle: :sperm2: :eggsperm: 
   bibica         :cuddle: :sperm2: :eggsperm:   
   Вилили           :cuddle: :sperm2: :eggsperm:
   kriska           :cuddle: :sperm2: :eggsperm:
   viviq          :cuddle: :sperm2: :eggsperm:
   keksche        :cuddle: :sperm2: :eggsperm:
   viki_vat       :cuddle: :sperm2: :eggsperm:
   zaola         :cuddle: :sperm2: :eggsperm:

Аз се махам от списъка с ловуващите и няма да чакам този месец :( Днес ходих при док да хрълим ендо око с УЗИ какво се случва, че ми е такава кофти и графиката - и направо ново двайсет 8O:
Лигавица - ОК като след О - 7мм;
ЦС - като овулторна;
Течност в Дъгласа - О е минало
Десен яйчник - фоликул 14мм,
НО няма жълто тяло :?. Заключентието проблем с Овуто :( И сега почвам дуфастон за предизвикване на МЦ, защото няма смисъл  да чакам ( че не се знае до кога)и като ми дойде контролни изследнаия на хормоните. Малко дълго стана ама, кофти работа - този месец едно голямо нищо :x Но другия ще ходя при док с голям набор от готови изследвания и тогава....всичко ще е ОК :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #332 -: Февруари 06, 2009, 13:42:27 pm »
Radosttinka,  :crossfingers:  всичко да е ок с лечението и следващите резултати!!!!

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #333 -: Февруари 06, 2009, 13:50:04 pm »
 marmodka силно те  :bighug:.Радостинка всичко ще се оправи с лечение не се ядосвай и за теб  :bighug: Как хубаво ни тръгна седмицата а сега  :(
« Отговор #334 -: Февруари 06, 2009, 13:55:41 pm »
marmodka :bighug:съжалявам  :(.Бъди силна ,ще успееш .
Виви :crossfingers:.
Лек ден.
*

Isidimi

• **
  • 81
  • никога не губи кураж
« Отговор #335 -: Февруари 06, 2009, 14:15:04 pm »
 църковната сватба искаме да е във В.Търново, защото има нещо романтично в този град а и ние имаме много приятни спомени от първите ни дни заедно от там, колкото до църквата не сме я избрали все още..имате ли някакви предложения? :?: :dontknow:
« Отговор #336 -: Февруари 06, 2009, 14:23:19 pm »
marmodka, съжалявам миличка, бъди силна и вярвай, че един ден щастието ще ти се усмихне! И задължително се консултирай с док и да може следващият път всичко да е ок. Ние сме с теб  :grouphug:
Радостинче, дано по- скоро се оправиш и да ловуваш вече ползотворно :crossfingers:
А покрай тези булчински истории как се върнах и аз назад във времето....ееееееех невероятно изживяване....и аз сама си организирах сватбата....беше страхотно... :balk_48:
Аз днес със шопинга нищо не направих :oops: купих само на малкия едни дънки и това е..но след малко ще изляза поне да напазарувам  :balk_114:
« Отговор #337 -: Февруари 06, 2009, 14:36:20 pm »
Мармодка съжалявам мила,прегръщам те силно,направи си изследвания както са ти казали момичетата и нека следващият път всичко да не наред.
Вярвай силно и ще се получи.
Пламито ти в коя седмица си?
*

нерито

• 217
  • Виждаме така, както гледаме ...
« Отговор #338 -: Февруари 06, 2009, 15:07:13 pm »
Радост, нали знаеш, че колкото по-черна е тъмнината, толкова по-ярка е светлината миличка. Всички тук сме малко или много различни от тези, на които им се получава от първия път. Това не е за лошо, тъкмо напротив.  :balk_100:

Нали виждаш как е, и при мен е едно голямо нищо този месец. Даже още не ми е дошло, че да почна пак с броенето и меренето  :(

Хайде, другия месец сме заедно (даже може още този)

И за началото на март и двете ще сме с двете черти ;)

« Последна редакция: Февруари 06, 2009, 15:09:00 pm от нерито »
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #339 -: Февруари 06, 2009, 15:36:36 pm »
Мармодка,няма думи с които да те успокоя,да намаля болката ти,с теб сме ,мила.С риск да съм досадна и аз ще кажа-не оставяй нещата така,прави изследвания и търси причината,наистина 2 аборта не е никак малко.
Радостинка,споко всичко ще се оправи,казвала съм и пак ще кажа,писано ни е явно да получим това което искаме по най-трудния начин.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"