0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Гинеколог-хормонални проблеми-Варна?!
« -: Февруари 01, 2009, 14:57:54 pm »
Моля да ми препоръчате гинеколог във Варна, който да е добър в разрешаването на хормонални проблеми!

Преди няколко дни ми поставиха диагноза Хашимото и инсулинова резистентност. Ендокриноложката ме посъветва да се консултирам задължително и с гинеколог, защото са ми доста объркани и андрогените.

Имам записан час при д-р Александров, но за след месец. А по съвет на ендокриноложката трябва да се консултирам с някой незабавно! Моля дайте някакви съвети!  :?
Re: Гинеколог-хормонални проблеми-Варна?!
« Отговор #1 -: Февруари 01, 2009, 17:03:32 pm »
Имам записан час при д-р Александров, но за след месец. А по съвет на ендокриноложката трябва да се консултирам с някой незабавно! Моля дайте някакви съвети!  :?
[/quote]

Ако е толкова спешно, отиди по към края на деня (към 19ч. даже и нещо) и му кажи че е важно, д-р Александров не връща и ще те приеме. Може да се наложи да изчакаш. Има някои жени които не идват на записаните си часове от преди месец и може да има пролука. Носи си всички изследвания които имаш за да ги види. Успех!
*
Re: Гинеколог-хормонални проблеми-Варна?!
« Отговор #2 -: Февруари 01, 2009, 17:24:57 pm »
Всъщност аз не мога да преценя дали е спешно, но ендокриноложката ми каза, че след месец било много късно.. :dontknow:

Благодаря ти за съвета, happymery ! Така ще направя ..  :oops: