0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

моля ,за помощ(съвет)!!!!!
« -: Януари 31, 2009, 18:24:37 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ,ДНЕС СИ НАПРАВИХТЕСТ ЗА БРЕМЕНОСТ И СЕ ОКАЗА ПОЛОЖИТЕЛЕН ,
НО ИМАМ ПРОБЛЕМ,В НАЧАЛОТО НА МЕСЕЦА ПИХ АНТИБИОТИК "AVELOX",(НА КОЙТО ПИШЕ,ЧЕ НЕ СЕ ПИЕ ПРИ БРЕМЕНОСТ)
ЗАЩОТО ИМАХ ПРОБЛЕМ С ЯЙЧНИЦИТЕ,ХОДИХ НА ГЕНЕКОЛОГ И МУ КАЗАХ,ЧЕ С МЪЖА МИ НЕ СЕ ПАЗИМ,ТОЙ МЕ ПРЕГЛЕДА И МИ ИЗПИСА ТОЗИ АНТИБИОТИК,УЖ НЯМАЛО НИЩО,
ТАЗИ СЕДМИЦА ОТИДОХ ДА МУ КАЖА, ЧЕ МИ ЗАКЪСНЯВА И ТОЙ ПАК КАЗА ,ЧЕ НЯМА НИЩО.
КАКВО ДА ПРАВЯ ,АКО НАИСТИНА ТЕСТА СЕ ОКАЖЕ ВЕРЕН, ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ПРАВИ АБОРТ????????????
*
Re: моля ,за помощ(съвет)!!!!!
« Отговор #1 -: Януари 31, 2009, 18:35:03 pm »
НО ИМАМ ПРОБЛЕМ,В НАЧАЛОТО НА МЕСЕЦА ПИХ АНТИБИОТИК "AVELOX",(НА КОЙТО ПИШЕ,ЧЕ НЕ СЕ ПИЕ ПРИ БРЕМЕНОСТ)
ЗАЩОТО ИМАХ ПРОБЛЕМ С ЯЙЧНИЦИТЕ,ХОДИХ НА ГЕНЕКОЛОГ И МУ КАЗАХ,ЧЕ С МЪЖА МИ НЕ СЕ ПАЗИМ,ТОЙ МЕ ПРЕГЛЕДА И МИ ИЗПИСА ТОЗИ АНТИБИОТИК,УЖ НЯМАЛО НИЩО,
КАКВО ДА ПРАВЯ ,АКО НАИСТИНА ТЕСТА СЕ ОКАЖЕ ВЕРЕН, ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ПРАВИ АБОРТ????????????
Не се притеснявай :Dоще е много рано,за да е причинил някаква опастност за плода.Само не разбирам защо ти го е изписал за проблеми в яйчниците 8OМоят съвет е колкото се може по-скоро да потърсиш друг лекар/специалист/и ако имаш възможност си направи кръвен тест за бременност за да си сигурна.Успех :D
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Re: моля ,за помощ(съвет)!!!!!
« Отговор #2 -: Февруари 07, 2009, 08:09:08 am »
Първо - честито!Понягока има грешни отрицателни тестове, но няма грешни положителни тестове, освен ако не си взимала хормона, който се изледва в тях - ЧХГ.
Не се притеснявай. Ако ембриона е повреден от самото начало, няма да го задържиш понеже от първата клетка става всички други, а при дефекти в абсолютно всички клетки е почти невъзможно (с редки изключения) да се получи здрав ембрион. Всъщност аз го проверих този антибиотик и пише, че не е изследван при бременни т.е. затова на него пише да не се приема от бременни, а не защото някой знае със сигурност, че причинява проблеми.
 В никакъв случай не трябва да правиш аборт само защото си пила това лекарство.  Зашиши си час за гинеколог и го забрави този лекар.

Б.