Момичета, обръщам се точно към Вас, защото тук сте четящи.
Аз също чета редовно, но не влизам в темата, просто защото нямам навика да се отчитам.
Включих се в една игра, в която аз трябва да изпратя само една книга на непознат, като цяло, идеята е: всеки, който се включи да изпрати само по една книга, а в последствие да получи по няколко от други непознати.
Ето статуса ми във ФБ, който споделих на 23-ти декември. Копирам го:
"
Приятели,
ако имате желание да участвате в социален експеримент за хора, обичащи да четат, може да закупите любимата си книга и да я изпратите на непознат. От мен ще получите името и адреса на непознатия, на когото ще трябва да изпратите книгата.
Вие ще изпратите книга само на един човек, но ще можете да получите книги от няколко човека, според броя участници в тази игра. Ако изберете да се включите – коментирайте публикацията ми и аз ще Ви изпратя лично съобщение с подробности."
https://www.facebook.com/magdalenarОпитах се да пусна и линк към профила си, дано да се отваря. Този статус е публичен, така че би трябвало да се вижда от всички.
С огромно разочарование установявам, че явно сред приятелите ми няма четящи хора. Или пък всички четящи са ме скрили и не ме следват.
Та, моля Ви, моля Ви, ако виждате статуса ми, включете се. Напишете нещо, коментирайте, било то само с усмивка.
Разчитам на Вас. Нека не се прекъсва играта.
И все пак, за да е по темата
Миналата седмица прочетох "Направи си шоу" на Миглена Ангелова. Книгата е биографична и ми хареса. Харесвам стила й с малко черен хумор и малко самоирония.
Преди това прочетох "Когато Ина срещна Ян" на Моника Василева - вълнуваща история. Също бих я прпоръчала. В началото на годината прочетох "Ад" на Дан Браун. Страшно ми хареса! След това препрочетох "Шифърът на Леонардо" - 10 години след първия прочит.