Извинявам се, онзи ден тръгнах да качвам една снимка - и съм забравила как ставаше това с линковете и в крайна сметка не се получи.
Последно четох една българска авторка, сега й правят представяния на книгата по морето - Катерина Хапсали "Гръцко кафе". Много истории и съдби, описани в една книга. Беше ми интересна и ме изненада приятно.
После прочетох "Перла в короната" - да си призная много факти, трудно ми вървеше. Сега имам и продължението, но не се наемам да го почна.
Понеже в годините на следването си и "кариерното израстване", хаха, се бях отдала на учебници и специализирана литература - сега наваксвам с пропуснатото. Купувам основно класика и нещо, което ми е препоръчано. Като често преглеждам споменатите тук имена.
Обичам хартиени книги, такива истински. Да ги усещам и разлиствам. От екран ми е трудно, с четец не съм ползвала.
Купувам и книгите за да ги гледат децата и така да се каже, да имат пример.
Като бяхме в тинейджърска възраст със сестра ми, много четяхме. Нашите имаха много голяма библиотека и се доверявахме на майка и татко какво ни се чете и те ни предлагаха автори.