0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пенолатексови възглавници?
« Отговор #20 -: Януари 30, 2009, 16:11:42 pm »
да де, това ми беше мисълта, и на нас малка не ни върши. айде като я пробвате ще си заръчаме и ние :D
*
« Отговор #21 -: Януари 31, 2009, 16:11:40 pm »
Тъй аз детски пенолатексови възглавници 60х40 не видях никъде из града ни.
Изчаквам Джам да сподели и ще купя и аз от Нани.бг.
Купих на Екон възглавница ЛАТЕКС 70х50 първо да я изпробвам аз. Изглежда ми добре, обаче има един проблем. Аз съм страшна кучка и ми мирише възглавницата, като легна.Две калъфки сложих и пак ми мерише. Не померисах в магазина, защото се опитаха да ме оберат едни гадни цигани, та бях малко вдигнала адреналина и забравих.

Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #22 -: Януари 31, 2009, 16:24:28 pm »
мирише в началото, после не.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #23 -: Февруари 02, 2009, 13:36:50 pm »
да докладвам за възглавницата.
на етикета никъде не пише "Бебе", както я рекламират в нани.бг.
размерите са обявени 60/40, но реално е 64/42 - малко по-голяма, не е беда. стандартна големина възглавница. на дебелина наистина е доста тънка и е точно като за малко дете.
току-що я отворих от пакета, има един лек мирис, но не мога да определя дали не е от найлоновата опаковка.

обаче сега се замислих за прането. няма никакви указания дали туй чудо се пере и как.
Maxi, ти като запозната, можеш ли да ни посъветваш за прането на латексови възглавници?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #24 -: Февруари 02, 2009, 14:36:30 pm »
Мириса е от възглавницата, незнам кога ще се измирише и дали въобще ще се, може би ще се свиква с миризмата.

Аре мацки кажете перат ли се такива възглавници, пък аз пак ще пусна едно мейлче да производителя. :wink:

*
« Отговор #25 -: Февруари 03, 2009, 09:03:20 am »
Макар и със закъснение да си призная  :oops: моята не съм я прала.Е, поизтупвам я от време на време, но само толкова. Тя има две калъфки - едната си е за възглавницата, а отгоре е другата, която използвам за спане. Та само калъфките пера. Някакси не виждам смисъл да пера латекса, щото той по-чист няма да стане, нали не е хигроскопичен :ask:
Все пак ми е интересно какво препоръчва производителя. До колкото четох май могат да се перат.

*
« Отговор #26 -: Февруари 03, 2009, 10:44:10 am »
Аз си купих такава възглавница от Метро миналата седмица. Не се сещам марката,но пишеше,че е от "memory foam" ,демек няква пяна ,дето "помни" извивката на врата ти. :wink: Честно казано ,останах малко разочарована. В началото ми се стори,че имам някакво трупче под главата си ,ниско при това. Странно е ,като преминеш от възглавница с гъши пух например на такава. Взех я заради болките във врата, които имам от целодневната работа на компютър /обща болест/. В началото ,като започнах да я ползвам ,болките дори станаха по-силни ,но сега вече свикнах и ми е удобна.
"Пени се не пени", вече ще си я ползвам. :)
« Последна редакция: Февруари 03, 2009, 10:58:34 am от Eli__ »
*
« Отговор #27 -: Февруари 03, 2009, 16:30:26 pm »
Ето и отговора за прането от производителя Екон.

може да си изперете възглавницата , но на ниски градуси.Проблемът не е толкова в прането , а в самото сушене - това трябва да стане на сушилня, защото само по-този начин може да изсъхне самата възглавница.Самият материал събира влагата и трябва много добре да се изсуши - забранено е излагането на възглавницата на слънце,сушенето става с топъл въздух.

Май ще виси на простора докато се измирише.

*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #28 -: Февруари 03, 2009, 16:32:31 pm »
значи излиза, че материалът Е хигроскопичен...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #29 -: Февруари 03, 2009, 22:07:14 pm »
Да и аз имам такива, купени са точно от НАНИ :) Без грешка вече 4 година!!
*
« Отговор #30 -: Февруари 04, 2009, 08:49:48 am »
ele0nora26 ти прала ли си ги за това време?

*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #31 -: Февруари 04, 2009, 09:06:59 am »
аз я изпрах моята снощи, па да видим...

*
« Отговор #32 -: Февруари 04, 2009, 10:46:05 am »
аз я изпрах моята снощи, па да видим...

После пиши

*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #33 -: Февруари 04, 2009, 12:08:45 pm »

*
« Отговор #34 -: Февруари 04, 2009, 13:03:06 pm »
Ооооооо благодаря Джам, този он лайн магазин, как съм го пропуснала :wink:
Обаче тези възглавница са за новородени или за по малки деца, височината е 2 см., не ми върши работа.
« Последна редакция: Февруари 04, 2009, 13:05:30 pm от Perdeto »

*
« Отговор #35 -: Февруари 06, 2009, 15:28:03 pm »
Джам кво стана с праната възглавница, че поръчах и аз.

*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #36 -: Февруари 06, 2009, 15:40:56 pm »
не се деформира, но все така мирише...

*
« Отговор #37 -: Февруари 06, 2009, 21:48:20 pm »
е на какво мирише?...
и аз съм на вълна детска възглавница.
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #38 -: Февруари 06, 2009, 22:19:13 pm »
ами не мирише на рози... на неква химия...

но все пак, не се деформира. заедно с пенолатексовата, купих и една детска възглавница на фирма IMID (те шият добри бебешки бодита и спални торби), пишеше пълнеж от силиконова вата. пуснах я и нея на програма за ръчно пране като латексовата. извадих я от пералнята и директно в кофата - беше се превърнала в 2 големи сбити топки в двата края на калъфката. нали се сещате, че това ще я сполети и след по-продължителна употреба...
« Последна редакция: Февруари 06, 2009, 22:21:29 pm от jam »

*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #39 -: Февруари 15, 2010, 09:10:07 am »
 Перденце, я кажи сега как се спи на тази възглавница, вече една година? Гледах в сайта на Нани обаче няма размер 70/50, а 60/40?