0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ЗАЦАПВАНЕ ВМЕСТО М?
« -: Януари 29, 2009, 13:23:29 pm »
Здравейте мили момичета! Вече 4-ти месец работим по въпроса с отрочето :D и този месец както трябваше да ми дойде на 25.01 - още не е... На 26.01 си направих тест но за съжаление  :bfn:, обаче пък вместо да ми дойде ми потече нещо бледо кафеникаво ?? Никога досега преди мензис не ми е текло такова. И така два дни, но говорим за оскъдно прокапване и си мисля че може да е станало този път  :D. Дали тук става дума за прословутото закрепяне? Кога да си направя тест пак, толкова се разочаровам като е отрицателен

Re: ЗАЦАПВАНЕ ВМЕСТО М?
« Отговор #1 -: Януари 29, 2009, 13:40:59 pm »
Здравейте мили момичета! Вече 4-ти месец работим по въпроса с отрочето :D и този месец както трябваше да ми дойде на 25.01 - още не е... На 26.01 си направих тест но за съжаление  :bfn:, обаче пък вместо да ми дойде ми потече нещо бледо кафеникаво ?? Никога досега преди мензис не ми е текло такова. И така два дни, но говорим за оскъдно прокапване и си мисля че може да е станало този път  :D. Дали тук става дума за прословутото закрепяне? Кога да си направя тест пак, толкова се разочаровам като е отрицателен

Всичко е възможно!!! :D Изчакай 2-3 дни и направи отново тест,дано този път е  :bfp: :goodluck: :D
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #2 -: Януари 29, 2009, 13:42:56 pm »
Дали тук става дума за прословутото закрепяне? Кога да си направя тест пак, толкова се разочаровам като е отрицателен

Съмнява ме да става въпрос за "прословутото закрепяне" просто по принцип вече би трябвало да се е закрепило. А за нов тест изчакай още 4-5 дена и направи пак. Успех!!! Дано да е положителен теста.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #3 -: Януари 30, 2009, 10:57:47 am »
Зацапването спря, няма помен и от МЦ стискайте палци :D
*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
« Отговор #4 -: Януари 30, 2009, 15:44:33 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #5 -: Януари 30, 2009, 16:08:32 pm »
Зацапването спря, няма помен и от МЦ стискайте палци :D
Стискаме :D Дано да е станало yahoo_17
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #6 -: Януари 30, 2009, 18:02:16 pm »
Ами щом зацапването е спряло и МЦ не идва... Стикам палци чудото да е станало! А и 4 месеца опити не са много - не бързай да се стресираш излишно ;)
При много бременни около датата на МЦ се появява зацапване и то и в по-напредналите месеци. Дано при теб е нещо такова.

« Отговор #7 -: Януари 30, 2009, 18:15:05 pm »
 :crossfingers: и късмет! :D
« Отговор #8 -: Януари 31, 2009, 17:47:56 pm »
г
Говоря от личен опит, със сигурност (ако няма друга причина разбира се) ще видиш до два три дни две чертички. Винаги съм познавала  :lol: така, че и ти ще си в тая графа.

Моята енергия за живот!
« Отговор #9 -: Февруари 13, 2009, 18:23:19 pm »
момичета, аз имам същия въпрос като Светла 83 . При мен следят овулацията с апарат за фоликуметрия. Казаха ми да отида на преглед на 16-ти ден от цикъла, тъй като не ми е редовен. Докторката видя само удебелена стена на матката и никакъв фоликул. А преди това на 14-тия ден правихме С. Докторката ми даде да пия Дуфастон 15 дни. Се на 30 и 31-тия ден получих кафеникаво слабо зацапване.Днес съм в 31-вия ден от цикъла. Не съм правила тест за бременност. Възможна ли е евентуална бременност? и кога да направя теста за бременност?

« Отговор #10 -: Февруари 13, 2009, 22:33:39 pm »
Ако и утре сутринта нямаш цикъл си направи тест...нищо не губиш...дано да е   :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #11 -: Февруари 15, 2009, 13:54:59 pm »
ами за съжаление си ми дойде цикъла :(

« Отговор #12 -: Февруари 16, 2009, 14:56:14 pm »
 :(Мили мои дойде ми. А всеки месец се чувствам толкова бременна  :(
Моля Ви кажете ми как да си смятам цикъла, че съвсем се обърках, нека ви дам пример и да ми помогнете, защото в овулационния календар ми го сметна средно 26 дни, а напоследък все ми закъснява и не може да е 26 дни. Така... по принцип всеки месец преди да почнем да бебеправим ми идваше на една и съща дата - това означава на 30 или на 31 дни ми е цикъла ако не се лъжа, а сега винаги ми закъснява с по една две седмици и незнам как да го сметна този мой цикъл колко дни е   :oops: Съжалявам ако съм изнервила някой с въпроса си.
« Отговор #13 -: Февруари 16, 2009, 15:02:07 pm »
Тина съжалявам, че ти е дощло... От извесно време насам и аз се чувствам зле като отново ми идва и въпреки, че ни съветват да не мислим затова, няма вариант да не го правим и в момента се убеждавам че бебето е едно от нещата които искаме да имаме в живота си, а в крайна сметка понякога сме безсилни и не зависи от нас, така че ... правете любов,любов,любов ...