Чувствам се ангажирана да отговоря..
Дамянов го избрах поради липсата на друг подходящ лекар, който да ми проведе стимулацията... За мен другите не бяха надеждни..
За естрадиола бяхте уведомени, че уж ми бил 1300, което също не е достатъчно за пункция..
За това какво сте казали вие от клиниката и какво Дамянов ми е казал е трябвало да се разберете и всъщност той трябваше да ми се обади и да ме уведоми, че ми променя протокола, а не той да ми казва едно, а клиниката друго и аз да се чудя на кого да вярвам.
Когато пристигнахме в Солун, ви уведомих още предния ден преди пункцията за естрадиола и подозренията ми. Беше ми отказан преглед още същия ден и аз си мисля, че можеше да ме погледнете още в деня преди пункцията и да ми пуснете един естрадиол, а не след пункцията да ми казвате, че изследванията са ми били верни! Аз не случайно направих и допълнителни изследвания. Но просто не съм предполагала, че един лекар може да лъже така безобразно.
За декапептил депото и за протокола, който ми беше препоръчан..Доцентите били казали, че трябва да съм на 2-ри протокол(декапептил депо на 20 ден и като ми дойде от 2-ри ден пурегон или меногон). Щом не съм вярвала на доцентите... Аз пък казах поне 5 пъти, че искам да съм на друг протокол-пурегон и от 7 ден оргалутран, защото съм над 35 год. А д-р Дамянов заяви, че нямало никакво значение дали ще съм на декапептил депо или на оргалутран. Това е. Не смятам, че съм излъгала аз. Просто нещата стоят различно и си мисля, че д-р Дамянов не трябва да работи повече, макар че отново има пациенти от вашата клиника...
Забравих да кажа, че когато ми съобщихте, че не са се развили двата ембриона ме уведомихте, че следващия път трябвало да съм на друг протокол -пурегон и после оргалутран-това, което аз твърдях усилено, но никой не ме чуваше..