Здравейте отново и благодариа на denis за съвета,аз си пуснах на 22 ден от цикъла progesteron-a/понеже смятам първия обилен ден/.Предупредихте ме за овулацията,че трябва да е доказана обаче откровено казано ми е писнало отвсякъде
, година и полоовина мерих и БТ и тестове правих и моите заключения бяха,че овулирам между19 и 22 ден от цикъла,а лекарката ми каза че трябва около 14 ден/като по учебник/,по скоро искаше да ми каже,че трябва да се орегулира може би около този ден и то с лекарства аз иначе не виждам как.Как да е резултата ми е 1.20nmol/l при реф.ст-ти 1.17-58.5nmol/l.направо съм на долната граница.И да ви кажа аз по-скоро съм пуснала изследването преди овулацията,защото ЦС вчера ми бе най-обилна а днес имам леки болки в стомаха
.Това изследване аз трябва на 30 ден да го пускам,за6ото при мен циклите са между 30 и 37 дни,най вече се заформиат около 37-38ден.И сащо лекарката ми каза че имам поликист.яйчници.Но според мен е редно да ми изпише нещо хормонално засилващо хем да се орегулира цикъла,а и от доста време насам не усещам абсолютно никакво напрежение в гърдите преди да ми дойде.Извинете ме за дългия пост малко се поувлякох