0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Странен МЦ и опити за забременяване
« -: Януари 27, 2009, 22:29:14 pm »
Здравейте, момиче!Накрая и аз реших да пиша.От няколко месеца със супруга ми правим опити за бебче и от тогава МЦ ми се побарка.Попринцип имам редовен цикъл на 27 дни ,който е с много силно кървене, но всички лекари казваха, че си е нормално.От както правим опити първо кървено стана доста оскъдно, появи ми се течение за което ходих на лекар и се оказа,че няма причина и всичко е нормално,а сега осжен, че кървенето е оскъдно продължи само 3 дни и ми дойде на 25 ден.Тест за бременност отрицателен.Искам да попитам дали при някоя от вас е имало промени  в МЦ при опитите за бебче?
Re: Странен МЦ и опити за забременяване
« Отговор #1 -: Януари 27, 2009, 22:30:47 pm »
Проблемът не е в опитите, а във времето, което е безумно в момента. Ако сериозно се притесняваш - отиди на лекар.

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #2 -: Януари 28, 2009, 12:36:43 pm »
Здравей!
И при мен се получи същото нещо след като започнахме да правим опити за бебче. Цикълът ми си бе редовен - на 30-32 дни, а последните 2 месеца ми бе на 22 дни,много по-кратък и не така обилен както съм свикнала да ми е. Не ходих на лекар, което бе проява на несериозно отношение! Но продължаваме с опитите за бебе и даже вече си меря базалната температура. Пожелавам ти да няма нищо притеснително, аз специално го свързах с опитите ни да забременея, не зная дали съм права.
Пожелавам ти всичко най-хубаво и скоро да се похвалим, че сме успели:)
« Отговор #3 -: Януари 29, 2009, 13:33:23 pm »
Благодаря ви момичета!Имам час при мойта лекарка,но е чак след 10дни.Ще пиша ако свързано с опитите за бебче и организма ми има някаква странна реакция. 8O
« Отговор #4 -: Януари 29, 2009, 15:06:23 pm »
Здравейте момичета,от много отдавна само чета и се каня да пиша,но този месец просто не издаржам и ми се прийска и аз да споделя и да попитам най вече дали на някоя от вас не и се е случвало нещо подобно:)
Имам не редовен цикал и през ноември ходих на поредния преглед,при поредния лекар,за да разбера какв ми е пробема сас точност,защото с мажлето искаме бебче.
Искам да попитам с риск да не е на правилното място,но някоя от вас пила ли е Линдинет 20,и това което всъщност ме интересува е след като ги спреш след това на следващият месец редовен ли е бил цикала?При мен вече е сас закаснениеот 10дни.Нормално ли е това?Сайалявам за далгото писмо но нз как да се изразя по на кратко :D
« Отговор #5 -: Януари 30, 2009, 16:40:14 pm »
Не съм го пила,но доклкото знам това е хормонално лекарство което цели регулацията на естрогена и прогестерона през фазите на месечният цикъл.Само за 1 месец ли ти го изписа?Закъснението може да си е от употребата на лекарството, но най-добре си направи тест.Стискам палци за +++++ :D
« Отговор #6 -: Януари 30, 2009, 19:35:35 pm »
ЗДр,ами изписами го да го пия го 2 месеца,след това да видя как ще е цикъла,и ако има проблем да ходя пак.Благодаря,че ми стиска палци,но уви и този месец няма нищо.Но не се отчайвам,надявам се поне вече да се е реголирал и другия месец да се похваля:) :bfp:Благодаря за отговора:)
« Отговор #7 -: Февруари 01, 2009, 22:45:01 pm »
Здравейте момиче, и ние правим опит за второ дете, но нещата не се получават.На мен менструацията ми баше много точна преди опитите - на 28 дни, но сега ми се увеличи на 30-32 дни, което ми се случва вече 6 -7 месец, откакто правим опитите.Мисля си дали не е от фолиевата кисилина, как мислите?
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #8 -: Февруари 01, 2009, 22:48:15 pm »
Не не е от фолиевата тя не влияе на цикала.Успех дано скоро се похвалиш.
« Отговор #9 -: Февруари 03, 2009, 22:57:37 pm »
Благодаря, желая от все сърце на всеки който иска  :bfp:
*

denisa

• 2681
« Отговор #10 -: Февруари 03, 2009, 23:08:34 pm »
Благодаря, желая от все сърце на всеки който иска  :bfp:
Тук в този сайт всички това искаме :D
« Отговор #11 -: Февруари 07, 2009, 14:02:57 pm »
Здравейте,
искам само да попитам,понеже 2 месеца пих пртивозачатачни.....
и мио дойде с малко закаснение,сега след като ми спря как мога да разбера кога има по-голяма вероятност да забременея?В смисал такав,понеже не съм мерила БТ и т.н.
има ли друг начин да разбера дните :D
*

denisa

• 2681
« Отговор #12 -: Февруари 07, 2009, 16:23:24 pm »
ползвай тестове за овулация не е зле да мериш и БТ.Успех :D
« Отговор #13 -: Февруари 07, 2009, 18:03:27 pm »
Здравей,
знам,че е по-добре да меря БТ,ама просто сутрин не ми остава
никакво време,ежедневието ми е толкова напрегнато,че забравям за меренето. :)
Ще пробвам обаче тестовете,да видим дали ще има успех.
« Отговор #14 -: Февруари 08, 2009, 23:00:50 pm »
Краси 88 въпреки, че си пила противозачатъчни само 2 месеца е хубаво да изчакаш малко с опитите докато ти се изчисти организма от хормони.Поне повечето лекари го препорачват.
*

vesi775

« Отговор #15 -: Февруари 09, 2009, 09:35:32 am »
здравейте
и ние с мъжо правим опити за бебе и моят цикъл
беше на 28 дни но с всеки изминал месец се скъ-
сява .януари ми дойде 2 пъти .дали е от времето
и се питам да отида ли на лекар :)
« Отговор #16 -: Февруари 09, 2009, 13:26:53 pm »
Мила vesi775,мисля цхетрябва да отидесх на лекар.Аз също бях така,започна да се скасява,а след това да се удалжава,стигна чак до 45 дни и за това пих 2 есеца хапчета:(Пожелавам ти успех
*
« Отговор #17 -: Май 28, 2010, 11:26:55 am »
Здравейте,виждам че темата  е стара но реших все пак да пиша!!
Ние също от няколко месеца правим опити за бебе и МЦ определено се е променил,въпреки че като дължина си е нормален(вариара 1-2дни)!
Всеки месец след предполагаемата овулация имам почти постоянни болки в яйчниците(или по-точно ниско долу),лошо ми е и кръвотечението е доста оскъдно!Последния месец освен,че закъсня с няколко дни(което ме накара да се надявам че е станало) ми тече само ден(най-много ден и половина),а през останалото време само прецапваше,което не нормално за мен.Даже се съмнявах ,че може да е цветна бременност,но БТ падна предния ден така че не е това.Бях на лекар в началото на месеца и той каза, че всичко е идеално.Но все пак ми е притеснено дали всичко е ок.

« Отговор #18 -: Май 30, 2010, 16:31:28 pm »
Здравей,shkembelina!Аз също съм с много оскъдна менструация от 2-3 години.Като по-малка ми беше като че ли по-обилна.Сега съм на 31 и много момичета тук ми казаха,че това не е проблем.
« Отговор #19 -: Ноември 27, 2010, 10:25:43 am »
Здравейте!Преди повече от мес ходих да ми горят раничка след няколко дни ми дойде 5дни(по принцип по толкова си ми върви) та с моя мъж решихме да имаме второ дете при следващият цикъл ми вървя 3дни възможно ли е от горенето на раничката да ми се изместил М и дали ще ми се върне кам 5дни?Благодаря!