Здравейте, виждам, че темата е доста стара, но не открих по-подходяща. Преди по-малко от две седмици ми направиха операция от втора извънматочна. Сега съм с две отсранени тръби. Не ме питайте как се стигна до там-втория път като разбрах, че съм бременна ходих през два дена на преглед при трима различни доктори (все известни имена от София) и всички бяха убедени, че е където трябва, а то е било точно на границата между тръбата и матката. Накрая се стигна до доста кръв в корема и лапароскопия. Сега не ми остава друго освн да гледам напред към инвитрото.
Затова ще съм благодарна, ако някой от личен опит отговори след колко време най-рано може да се направи първия опит. Не искам да чакам, а и ми предстои дългосрочно пътуване в чужбина и се опитвам максимално бързо да организирам нещата. Другата седмица съм на преглед и да си взема епикризата и тогаваще получа отговори на въпросите си от доктора, но винаги е полезно да получиш каквато и да било информация от някой, който вече е минал по този път. Много се радвам, че опитите на голяма част от вас са били успешни и сега гушкате малки сладури-това много ме обнадеждава!