хм, Зори, това, дето ми го причини Хранов преди 1 година, трудно може да се обясни с понятието "ЧЕРЕН ХУМОР"...
ами Джами,аз не знам подробности-спомням си само,че ти не беше доволна от него и отиде в Пловдив,но не знам причините.
ами причините са такива:
постъпих сутринта в 7 и 30 при него, след предварителна уговорка между него и д-р Владимиров, за да ме прегледа, да каже второ мнение дали наистина става дума за мисед, и ако е мисед - да кюртира.
за да не разказвам надълго историята, ще обобщя, че ОСЕМ ЧАСА ПО-КЪСНО аз още не бях кюртирана, през това време се видях с Хранов точно за 5 минути, колкото да ме прегледа ужасно грубо, да каже - аре, кво решаваш, ще те оправям ли, ти па намери кога да дойдеш (беше 2 март, предпразничен ден) и на въпроса ми няма ли да ми сложи хапчета за разширение на шийката (както ме беше посъветвал д-р Даскалов), той отговори - ти ли ще ме учиш какво да правя!
междвременно, доктор Владимиров лично му звъня 6 ПЪТИ да пита какво става и защо не съм кюртирана още, а Хранов всеки път го лъжеше, че ей сега идва и ме почва... включително и последния път, когато се разбра, че пича просто си е отишъл - 5 минути, след като за пореден път излъга колегата си, че ще дойде при пациентката и ще започне манипулацията.
аз това нещо по никакъв начин не мога да си го обясня! да ми беше казал - не мога днес, ела еди кога си... ама не! да се отнесеш по този начин с колега и уж добър познат... все пак, Владимиров ме прати при него, като негов отдавнашен познат, комуто има доверие.. за какво и кого си го изкара д-р Хранов на мой гръб - така и не разбрах. да отбележа, че сме се държали изключително възпитано, ненатрапчиво и любезно с него, като бяхме приготвили и да си платим за процедурата, въпреки че съм осигурена и т.н.
е, в 15 и 30 следобед, изпаднала в нервна криза (да се чудя от кое по-напред да рева - дали от загубата на бебето, която ми беше поднесена по такъв начин, дали от страха от непознатата за мен манипулация, дали от безумното отношение на Хранов), си събрах багажа, избягах от Майчин дом и отпрашихме директно за Пловдив!
да е жив и здрав д-р Даскалов и жена му, и цялото му семейство!
изчакаха ме с Мели в Торакс, посрещнаха ме, като влязох в Торакс, имах чувството, че съм се прибрала на топло у дома... прегледа ме, сложи ми нужните лекарства, изчака ме търпеливо до вечерта, целият екип беше страшно мил и ме накараха да забравя ужаса на тоя кошмарен ден. в 8 вечерта доктор Даскалов ме кюртира, а час и половина по-късно си пиехме винцето с него и Мели. да отбележа, че не съм имала НИКАКВИ проблеми вследствие на кюртажа. сега, като връщам лентата назад, си мисля - добре, че стана така с Хранов и не се оставих в неговите ръце, кой знае какво щеше да ми се случи!
та така с черния хумор...