Благодаря Ви, Докторе! Чакам да дойде от София доц.Маркова - спец.по детска дентална медицина. С нея ще направя консултация, тук никой не може да ми даде отговор на какво се дължи и какво да предприема.
Искам да ви попитам нещо и за киселото мляко. Според вас кое е по-добро да давам - домашно подквасено (пълномаслено) или "боклуците" от магазина, изварата също, имам възможност да си приготвям сама. И на каква възраст мога да дам при положение, че момчетата са с наследствен лек АД (проявява се рядко, понякога от храна, която аз съм яла чрез кърмата или сега от слънцето и от топлото), но със сиренето нямахме проблеми при въвеждането (въведох краве сирене на 10м и 26 дни).
Благодаря Ви за отделеното време и помощта!