Да кажа и аз за моята първа и надявам се да не се налага втора цветна снимка. Към лекарите нямам никакви забележки, хората си свършиха добре работата. Аз я правих с пълна упойка, казаха ми, че всичко е траяло 4 минути. Събудиха ме, бях замаена и малко махмурлийка
. Тръгнах си от болницата след 2 часа и може би щото беше жега и отидохме до аптеката за антибиотици, почти припаднах, кръвното очевидно за секунди ми падна и ми се замъгли напълно погледът. Е, оправих се, но после вкъщи вечерта започна да ме боли коремът, и вдигнах температура малко на 38, а докторът ми беше казал, ако има кървене или температура, да му се обадя. Е, поналяха ме венозно малко с антибиотици, не ги обичам, ама в случая беше неизбежно и задължително. Още няколко дни след манипулацията си усещах долната част на корема като натъртена, и като се смеех ме болеше като при мускулна треска. Иначе резултатите са идеални от цветната снимка и с двете тръби. Много се надявам, ако е имало проблем, да е бил решен с нея. Опасенията ми се, че може да е имало някакво запушване, тъй като преди години имах инфекция с уреаплазма. Сега ще ходя при доктора да каже кво да правим или да не правим оттук нататък. Ако някое друго момиче сподели дали е имало такива силни болки няколко дни след манипулацията, и дали е забременяло лесно след това, ще съм благодарна.