0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Свети Валентин
« -: Януари 26, 2009, 11:45:51 am »
Наближава празника на влюбените-един от най-хубавите празници през годината :)
Как ще празнувате,какво ще подарите и как ще изненадате любимия?Нека обменим малко идеи, за да спретнем един незабравим празник на половинките си :)
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*
Re: Свети Валентин
« Отговор #1 -: Януари 26, 2009, 15:45:06 pm »
Хубава тема, но аз лично още нищо не съм измислила;-)))А ние на 2.03 имаме и годишнина от сватбата, така че трябва да се напъна в размисъл...
« Отговор #2 -: Януари 26, 2009, 16:04:46 pm »
Аз съм решила да купя поднос за хранене в леглото :) Това е единственото романтично-практично нещо което ми е дошло на ума засега.През годините сме натрупали плюшени играчки и сувенири ,които могат да запълнят една малка стая и сега стоят в мазето.Вече купувам само практични подаръци(или аз тъй си мисля)
Половинката ми от сега знам какво ще ми купи-бельо или парфюм :lol: Ама нали си го любя ще се правя на изненадана.

*
« Отговор #3 -: Януари 26, 2009, 16:06:19 pm »
Аз съм решила да купя поднос за хранене в леглото :)
Това е интересен практично-романтичен подарък;-)
« Отговор #4 -: Януари 26, 2009, 16:15:08 pm »
Ето една хубава идея за романтичен подарък в последния момент:
Свети Валентин – идея за подарък!
Купете бутилка добро вино на избраника на вашето сърце; на картичка или на лента около гърлото на бутилката напишете прекрасната френска пословица: “Във водата се отразява лицeто ти, но във виното съзираш сърцето на другия”.

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #5 -: Януари 26, 2009, 18:11:26 pm »
Хубава тема и аз се интерисувам от нея.Мога да ви кажа предната година какво направих на някой може да му допадне като идея а аз ще чакам идеи от вас защото не мога да я повторя.Напълних стаята с червени балони които цял ден си играх да надувам ама на всякъде по абажура по цялата спалнята и мъжа ми беше много изненадан като се прибра и всички бяха с различни надписи.А предната година пък му купих боксерки с романтичен надпис както и сувенир нещо от рода на малка елка и малък химикал които и до ден днешен стоят в колата и ги ползва постоянно.Давайте идеи момичета.
*
« Отговор #6 -: Януари 26, 2009, 18:56:19 pm »
Двам ви идея за подарък за мъжа, на който ще се посмеете и двамата и със сигурност ще внесе свежа нотка в семейството ви.

http://www.kupi-sega.bg/product/121007S/

Държа да отбележа, че НЕ се бъзикам!!!Ако имах  мъж сега със сигурност това щях да му подаря.Супер оригинален подарък и със сигурност той не го очаква от вас!И цената е разумна!
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #7 -: Януари 26, 2009, 19:14:30 pm »
Вижте аз търсейки на каква изненада попаднах http://www.vbox7.com/play:f2c4d0cd
« Отговор #8 -: Януари 26, 2009, 20:05:05 pm »
Миналата година отидох в един салон за масажи и платих един час за масаж. Дадоха ми много красива картичка-покана, с часа за масаж.
 Отделно приготвих много специална вечеря, пуснах тиха музика - и О, изненада - не правете това ако желаете продължение на вечерта  :lol:.....
След масажа и вечерята беше неадекватен, легна и заспа  :lol:.
Та ще следя и аз темата за идеи!
*
« Отговор #9 -: Януари 27, 2009, 08:25:45 am »
Двам ви идея за подарък за мъжа, на който ще се посмеете и двамата и със сигурност ще внесе свежа нотка в семейството ви.

Държа да отбележа, че НЕ се бъзикам!!!Ако имах  мъж сега със сигурност това щях да му подаря.Супер оригинален подарък и със сигурност той не го очаква от вас!И цената е разумна!

Впечатлена съм - Тегло: 1 кг.  :lol: :lol: :lol:
« Отговор #10 -: Януари 27, 2009, 09:14:42 am »

Ама казах ти аз!ти си жена-мечта :lol: :youwoman: :balk_47:
Ще поръчам точно от тези! :lol:
*
« Отговор #11 -: Януари 27, 2009, 09:54:49 am »
Абе не се бъзикам бе хора!!! 8O
Наистина е супер оригинален подарък и той със сигурност не го очаква от вас!А е супер оригинално ;)
Радостинче, душа-1 кило с опаковката бе, да не мислиш, че и пълнежа на хобота ще ти сложат вътре  :oops: :oops:
*
« Отговор #12 -: Януари 27, 2009, 10:13:43 am »
Абе не се бъзикам бе хора!!! 8O
Наистина е супер оригинален подарък и той със сигурност не го очаква от вас!А е супер оригинално ;)
Радостинче, душа-1 кило с опаковката бе, да не мислиш, че и пълнежа на хобота ще ти сложат вътре  :oops: :oops:

Еееее майтапех се де  :wink:
« Отговор #13 -: Януари 27, 2009, 10:16:28 am »
Те тез гащи с хоботчета ги продават от доста време.Ние си имаме и слонче и пингвинче :D Забавен подарък е наистина,ама за моя хич не е неочакван защото съм подарявала всичко де що е глупост и що се намира на родния пазар :lol:
Пък от въпросните гащи бяхме купили на един приятел-той много им се зарадва и цяла вечер не ги свали от главата си,като постоянно повтаряше "Не съм фетишист!!!" :lol:

« Отговор #14 -: Януари 31, 2009, 16:28:13 pm »
Смятам да купя голяма рамка в която ще наредя наши снимки.Идеята ми е да подредя снимките в хронологичен ред,като най-отгоре ще сложа бебешки снимки(по възможност голи :)).Доста сантиментален подарък,но мисля,че на моята половинка много ще и хареса.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #15 -: Януари 31, 2009, 18:33:00 pm »
Може да направиш колаж с ваши общи снимки.
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #16 -: Януари 31, 2009, 18:53:53 pm »
Ето как с малко въображение можете да превърнете празника в незабравим. Това направих аз тази година на годишнината от сватбата ни и успях да превърна този ден в малък празник за нашето смейство.

Бях подготвила цветни листчета, които изрязах под ф-ма на сърце, в които написах различни послания – 8 на брой – толкова години празнувахме.
Събуждайки се сутринта мъжа ми откри:
1-вото листче беше залепено върху телевизора и гласеше: "Ти си моята светлина!”
2-рото върху прозореца в кухнята: "Ти си моят въздух!”
3-тото върху печката: “Ти си моята топлина!”
4-то в хладилника върху сандвича му: "Ти си моята храна!”
5-то в чашата му за кафе: “Ти си моята вода!”
6-то в портфейла му: “Ти си моето богатство!”
7-мо върху входната врата: “Ти си моят свят!”
8-мо в обувката му: “Ти си моят живот!”

Естествено той ми се обади да ми сподели вълнението и да ми каже колко е мило всичко това.
Но не подозираше, че към обяд в офиса му ще пристигне с куриер ето това, с тази разлика, че отгоре имаше надпис: “Обичам те!”

Много е приятно да изненадаш любимия с нещо толкова простичко, но в същото време много съкровено и мило. Всичко това създава приятно настроение и един сладък транс и за двамата... мисля, че по-често трябва да си доставяме такива радости, защото в крайна сметка живота е в това, в тези приятни моменти, които се превръщат в красиви спомени.
*
« Отговор #17 -: Януари 31, 2009, 21:36:49 pm »
Ми да ви кажа за тази година не съм измислила нищо специално защото има вероятност тогава да ходим на гости на майките и татковците,че така ми се пада отпуската :?
ама няма как!
Миналата година освен до болка познатото сърчице което казва обичам те му бях взела и една блуза и картичка с много сладък надпис:
Ти си захарчето ми любимо
ти си щастие непоправимо
и сред всички хубави неща
теб единствено ще избера
А отделно на следващия ден му пратих в багажа(тогава работеше в друг град)един шоколад валентинка с много чувстен надпис!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #18 -: Февруари 01, 2009, 15:15:45 pm »
Интересни идеи за подарък има тук http://www.unikalni.com/
Доволна съм от бързината и коректността на обслужването.
Качеството отговаря на снимките.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #19 -: Февруари 05, 2009, 12:07:44 pm »
Миси,
много ми хареса идеята ти с тези сърчица, заложени на различни места. :D Определено мисля да я ползвам за РД. :)

Ето ви и от мен една идея, подобна на тази на Миси.
За последния рожден ден на моята половинка бях купила от предния ден 7 червени рози(трябва да намерите къде да ги скриете). През нощта ги подредих като пътечка от леглото - до кухненския шкаф с кафемашината, защото той първо към нея се отправя. :)
На сутринта, като се събуди, беше приятно изненадан от вида на тази пътечка от рози. :)

Ако обаче, къщата ви е по-голяма, ще са нужни повечко рози. :wink:

А подарък на работното му място и аз съм му пращала с куриер, когато живеех във Варна. Е, вярно, самият подарък не е бил нещо романтично, но беше козметика и албумът Playing the Angel на Depeche Mode, който беше току-що излязал .

Веднъж пък бях му направила едни боксери с логото на фирмата, в която работи. Защото той се е шегувал, че има всичко с логото - шапки, тениски, яке, сак, и т.н., само гащи нямал фирмени. :lol: и аз му подарих фирмени боксери. :lol:
(Само да поясня, че моят мъж е влюбен в работата си. Беше се оженил за работата си, много преди да ме срещне мен. :lol:)

Бъдете добри и не губете кураж! :)