Привет на всички и много благодаря за пожеланията! За момента състоянието на Стефко е стабилно и диша само с 30% помощ от машината, ако все така се повлиява добре на лечението се надяват другата седмица да го извадят от кувьоза. Аз бях доста спокойна за него, но вчера като го видях целия в тръбички и жички и с превръзка на очите (защото го облъчват за бебешката жълтеница) и малко съм се ошашкала, но се надявам всичко да се оправи и скоро да си го приберем у дома.
Иначе искам да благодаря на цялото родилно отделение на болница Шейново, за грижите през двата месеца престой и на доктор Ковачева и доктор Мишел които измъчих с мойто ресекцио.
Видях че Гането е родила, ние долу горе бяхме с един и същи термин и се надявам, че нещата при тях са добре и си гушка малката принцеса!
Delica, Ели си яде в яслата, че и за още пита, но иначе ми се е прибирала с разстройство от там и първия път го отдадох, на течния шоколад който им беше в менюто... но според личната било от зъби. В нашата ясла в понеделник изнасят менюто за цялата седмица, и можеш да видиш с какво ги хранят.
За възглавниците, като почна да спи въс всички посоки и я махнах, иначе спеше от новородена с една много тъничка.
Сега може и да ме убиете, ама аз нищо не съм стерилизирала, защото Ели първо беше само на кърма и второ на 3 месеца вече се лапаше всичко, така че и играчки не съм стерилизирала и биберони който почна да ползва след 4 месец.