споделете, моля, на какви възглавници спят децата ви и откъде ги купихте? ...
мармотче, сподели какво е било преди при вас, когато е било "по-страшно". аз бих разбрала истерия заради отказано желание, но при нас се наблюдават и кризи без никаква идентифицируема причина......
Дани свикна да заспива на голяма, обикновена по-тънка възглавница, също като Деси на СтефиЗ. Това беше страничен ефект от двата месеца хреми, тогава гледах главата да е на по-височко, да се стича секрета. Сега от няколко дни не я иска, ползва я само да се обляга, като разглежда книжки и като си пие млякото. Нямам намерение специално да я въвеждам пак, той ако иска, ще си каже, да не е малък
"по-страшно" - тръшкането беше по-продължително и си удряше главата в стената или пода по най-малък повод, като например да се забавя с 5 секунди да му подам желаната ябълка, защото си мия ръцете. Все имаше някаква цицина и все се намираше някой загрижен баба/доктор/непознат да пита от какво е. Добре, че не ми пука много, иначе колко срам да съм обрала досега... Сега плаче по-силно, ама е протоколно и личи, не се самонаранява и ако удря с ръка или глава, сам гледа да е на меко, та аз съм по-спокойна. Наистина, по-често драмите са непровокирани, просто нещо му се стъжнява и трябва да си го излее. Тази сутрин например се събуди малко по-късно, ама не осъзнаваше, че е гладен, само че е крив, та докато баща му му правеше млякото, той изкара едно супер жално тръшкане, че "не искам тати да го правиии", след което си го изпи и повеселя моменталически. Затова мисля, че и на тази фаза търпение й е майката.