Хахаха, Ели, първата ми седи на секцията
Няма проблем да се обадиш, а и да дойдеш до вкъщи, ще ти разкажа всичко откъде, как и защо
А за бонбонките, имам останали в Шумен (и други материали), като отидем ще взема всичко, може нещо да ти свърши работа, ако искаш де.
Каси, честито! Изживяването е невероятно, поне за мен беше такова. Ако има нещо с което мога и на теб да помогна, на линия съм.
Да ви кажа какво направихме ние: Освен всичко, направихме албум за пожелания за младоженците (те не знаеха) и го дадохме на сватбата всички да пишат в него. После трябваше да дойдат на гости да си го вземат от нас, защото последната дума има кръстника
Бяха очаровани. Исках да им направим и рисуван портрет на двамата от тяхна снимка, изненада естествено, но зимата не намерихме кой да го нарисува, а те се жениха на 3.5. Художниците излизат лятото тук. Може да остане идея за подарък за някоя годишнина.
Иначе относно това кой какво купува, ами аз като ставах булка си бях купила всичко и си бях направила всички украси, не исках да утежнявам кръстниците защото те тогавя бяха с бебе на 6м., а когато ставахме кръстници, всичко което можеше да се ползва от нашата сватба го дадох на кумците, направих им табелките с имената за масите и етикетите за ракията. Чашите и шампанското си ги бяха купили, аз им ги украсих, дадох и мойта поставка.
И аз съм на мнението на Мимка, че в тези години, всичко е въпрос на уговорка между хората, а не трябва задължително да се спазват традициите.