Айде и аз да изкажа мнение за въпросния доктор
След първият ми неуспешен опит в София Икси/Тесе отивам при него за преглед, защото бях объркана и незнаех от къде да почвам отначало, само да вметна, че тогава Маркова ми беше казала, че може да ме включи чак след година, а това ставаше 2006 и на мен съответно не ми се чакаше година. Та след първия опит имах замразени ембриони и отивам аз при Давидков да ме види с невероятната си апаратура и знам ли какво съм очакавала,може би просто да види след опита дали всичко ми е наред, лигавица, яйчници...
Отивам аз и се почва речта...
- единственият който прави това, единственият който прави онова и т.н., а и д-р Мазнейкова е след него, няма други лекари в Б-я, само той и тя и техните апаратури...
Каза ми, забележете, след неуспешно Икси/Тесе:
" да изчакаме със замразените и да ме стимулира с Клостилбегит и да правим секс на 26, 27, 28 август" Стана ми не смешно, ами тъпо и тъжно, че явно и този не става.
Аз обаче упорито муу обяснявам, че нямаме сперматозоиди, хората са го оперирали, взимали са от тестиса, а той "Ти на мен не ми ги разправяй тези - аз на какви чудеса съм се нагледай в практиката си" - без коментар...