За 250 лева общо заедно с пътните до Пловдив и София направих ФМ при д-р Даскалов, д-р Мазнейкова, д-р Димитрова - преглед с близнаци.
Е Дони то преди 2-3 год. и прегледа при него беше 50 лв, ама...
Честно казано, не искам нищо лошо да кажа, но ходих и при доц.Димитрова в София, верно че прегледа беше 50 лв, но беше и 5 мин. и почти никаква информация....
и ми каза 4е април месец трябва да отида отново задължително ....... но ве4е тези 200лв запо4ват да ме притесняват,не сам сигурна 4е ще го посетя отново!
Ако всичко ти е ок, няма за какво да го посещаваш пак, той обича така да вика през две-три седмици...
При него си заслужава да отидеш наистина ако има нещо сериозно, в моя случай д-р Александров видя нещо и първо ме изпрати при него и без естествено нищо да му казвам(защото исках да разбера дали наистина е толкова добър диагностик) и той го видя, за съжаление при доц. Димитрова не беше точно така, в началото нищо не видя и се чудеше защо д-р Александров ме изпраща при нея и след като и казах и и показах диск със снимки който д-р Александров ми беше направил за да и ги занеса тогава и тя видя...
Не знам чувала съм че е много добра, но при мен не се прояви като добър диагностик, но после съвместно с д-р Александров ми предложиха как да процедирам. важното е че всичко завърши успешно.
Когато си пред дилемата дали да оставиш или да премахнеш така желано и дългочакано дете повярвайте ми тези 100-200 лв ще ви се струват смешни....