Здравейте на всички от мен.Отдавна ви чета,но ето сега искам и аз да споделя моята история.На 32 г.съм от Бургас.Ходила съм при УЖ най-добрите в нашия град,а това са д-р Калчева,която само я хвалят и още няколко специалисти.И тъй-като всички ми казваха че абсолютно нищо ми няма,а аз си имах доста чести и силни болки ниско към ячниците,усещах че има нещо,което не е наред,а и не можех да забременея,което само по себе си говори за проблем,който никой в нашия град не вижда.Моя позната ми каза да се обадя на д-р ДАВИДКОВ от Варна и да си запиша час за преглед,и че той наистина е много добър диагностик и ще види ако има проблем и най-вече какъв.Възхитена съм наистина от професионализма на този доктор.Още с първия преглед ми каза че имам проблем с маточните тръби,което по късно се оказа вярно след назначена от него лапароскопия.Махнаха ми и двете тръби,които бяха с множество сраствания.Оперира ме лично Доц.Корновски(пак се погрижи д-р Давидков)На 14.10.си пуснах документите по фонда за инвитро и ми излезе номера.Чакам с нетърпение заповедта и да започваме.Инвитрото ще ми бъде в клиниката на Давидков,който работи с д-р Козовски.Искрено вярвам на този екип,защото за мен наистина ако не бях отишла при него,още щях да се бавя тук в Бургас при нашите лекари,които така и не видяха,какво ми има.Благодаря много на Д-р Давидков.