Както и да е аз сега май няма да ходя никъде, док ми каза че няма смисъл, тъй че....
Това е най-важното, щом той ти е казал така наистина няма смисъл да ходиш, нашият док си знае работата!
Ето че и във Варна има избор на лекари, верно че аз не бях се сетила за Цветкова, но например на мен ми направи мнго добро впечетление факта, че към края на бременността лекарят ми от ЖК-то пак "видя" нещо по главата на моя бебко и на мен само толкова ми трябваше, веднага звъня на д-р Александров-рев и сополи
човекът ми обяснява да не вярвам на всяка глупост която ми казват и че всичко ми е наред, беше ме гледал една седмица преди това, но както и да е, аз вече безумно психясала в края на 8-ия месец и решавам че трябва да отида на 3Д или 4Д и се обадих тогава на Цветкова и много ми хареса това, че жената беше много любезна и каза че в този етап от бременността няма смисъл от 4Д, защото така или иначе всичко вече се вижда и на 2Д... при което ми спести едни пари за явно безмислен преглед и така и не отидох никъде.
Хайде леко бременеене на всички мацки и по-малко с ядовете особено за такива незначителни неща, всеки си има глава на раменете и може да реши къде да ходи и не!
Да са ви живи и здрави бебоците и скоро да си ги гушкате!