Здравейте, извинявам се за закъснялото включване, но пък затова EVIQ ви е дала отличен отговор - аз нямах залъгалка за бебето -но наистина ще бъде в помощ; случвало се е бебето да се разповие и го носех да го повият наново и съм виждала че памперса е същият; а колкото до силиконовите зърна,аз така и неможах да си ги сложа и да кърмя с тях на мен като едно голямо чудо ми помогна кремчето на AVENT (такива рани имах....); аз и другото момиче което беше с мен в стая родихме на един и същ ден - и двете бебетата ги донесаха на следащият следобяд при нас.Моят мъж също влезе веднага след операцията и той пръв гушна нашият бебо. Забравих да си кажа мнението за чаршафите-ако не ви тежат си вземете, защото зависи коя санитарка се падне и има едни петнисти чаршафи..... За тези които ще раждат със секцио е желателно да си вземат поне една сламка(ако забравите-долу на павилиончето има),защото след операцията може да се пие само вода и понеже е трудно да се наддигнеш със сламка е много удобно( на мен това една санитарка ми го каза)
Надявам се пътят на всяка от вас да е по мед и масло и всичко да бъде ок
Ах какво ли не правим за тези бебета- опитваме се със зъби и нокти да забременем, след
, се стараем към една безпроблемна бременност в края на която това дългоочаквано човече се ражда и започва старанието по отглеждането - гладно,жадно,ходи ли често до тоалетна,повръщали,наддава ли,кога ще яде нещо разл от мляко,зъбче,прохождане и т.н. и т.н докато започне един нов кръговрат.Наистена голяма отговорносте да се грижиш за дете, но пък нали това е смисълът на нашият живот !!!
Май много пофилосоствах, за което се извинявам- пожелавам на едни мн мн мн скорошни
, а на други безпроблемно раждане. Стискам палци на всички!