Здравейте момочета.
Бина не се отчайвей мила. При мен макар и с порходими тръби нещата не се получават доста време вече, дори и след 3 инсеминации. И аз като теб трудно приех мисълта за инвитро, но щом това е начина, така да е. Важното е да ВЯРВАМЕ че ще стане, защото НАДЕЖДА ВИНАГИ ИМА. Аз също ходя при Стаменов вече и се надявам че скоро ще почна първия си опит. И аз подготвях документи за фонда и ако искаш мога да ти шиша на лични по подробно. И както Цеци е казала имаме късмета, че сме при най-добрия доктор. Дори и след кратко прекъсване, живот и здраве, пак ще сме негови пациентки(поне аз така се надявам). При Стаменов както всички знаят е доста натоварено, затова не губи време а се обади за час, защото минава време, първичен преглед, вторичен и така. Просто трябва да си упорита в обажданията.
Аз вчера отново бях на преглед при Стаменов. Имам някаква кистичка и задържани фуликули и ми изписа да пия Фемоден (противозачатъчни) за да ми се изчистят яйчниците, и на 09.11.2009 съм отново на преглед и се надявам че след това ЗАПОЧВАМЕ. От фонда скоро няма да стигнат до моя номер, така че първото (и надявам се последно) инвитро ще си го платим, а ако се стигне до второ дано до тогава да ме удобрят. Много съм щастлива че стъпка по стъпка приближаваме по малко към целта. Каквото зависи от нас ще го направим, пък каквото е писано ще стане.
Прегръдки на всички.