ЗАКЛЮЧЕНИЕТО НА ИМУНОЛОЖКАТА БАЛТАДЖИЕВА:
Препоръчва се имуномодулация с интравенозен имуноглобулин преди ЕТ.
Благодаря Мартео. За момент си помислих,че на всеки изписват това вливане - ама на твоето заключение пише Имуноглобулин(което е Човешки белтъци и е 3 лв.амп.), а на мене си пише Имуновенин (което е човешки гамаглобулин и е 12 лв. амп.). Явно NKT са по-рискови
. Оф спирам да мисля. Така или иначе лекарствата ще бъдат днес в Тутракан. А ще питам за Румъния, но сега нямаше време т.к. препоръката е до края на 7 г.с. или най-късно вторник-сряда.
Миличка ralitka всичко ще научиш
няма страшно.
Ами имунологичните не са задължителни, а препоръчителни. То доктора казва и ти решаваш. Ама си казваш "ако там има проблем и като ще вложа 5000 лева за инвитро то 250 е по-добре да ги дадеш". Но и аз ги направих след неуспеха на инсетата.
desislavajekova Рали хубаво се сети. Търсете Прегнил още от сега. С него се контролира пукането на фоликулите и док. по-точно преценява кога да е инсето. Питайте за него да не в последния момент да се чудиш какво да правиш. Ако имате приятели от Чужбина поръчайте. Прегнила е до към 20 лева 5000 ед. Вземи си поне две или ако е по 1500 единици няколко, защото другия вариант е Овитрел (него слагат при инвитрото) и е 70 лева една инжекция.
Тук при нас вали голям дъжд. Аз съм си в къщи и досега си дремнах следобедния сън. След това отивам да хапна
.
Чао