Здравейте момичета!При мен нещата поне засега се развиват добре.Останах много доволна от двамата д-р Бойчеви и целия персонал на болницата.Всички бяха изключително мили,внимателни и най-вече търпеливи.Лапарото мина добре.Успяха да спасят и двете тръби.Направиха ми допълнително три хидротубации, понеже веднага след операцията тръбите веднага се слепвали.Беше доста трудно да намерим ампулите Солкозерил с които ми правиха хидротубациите,но все пак успяхме.Сега се надявам до 8 месеца да видя заветните две чертички и най-вече да нямам проблеми с износването на плода,както досега.Док.каза,че ако до 8мес.няма бебче трябва да ми се направи нова цветна снимка,за да се види докъде са стигнали нещата.
Аз лично съм изключително доволна от д-р Богомил Бойчев,който ми направи лапарото,понеже Л.Бойчев неможа да присъства на операцията,беше изникнало нещо спешно.
Калимера,сега вече мога да ти честитя.Радвам се,че си чула двете малки тупкащи сърчица.Сега трява да си почиваш повечко, да се радваш на щастието което те споходи а останалото ще се нареди от самосебе си.ЧЕСТИТО!